To bo srečen dan za vaše znamenje v maju

Magazin 06. Maj. 202207:30
Delite:
Par v naravi
Foto: Profimedia

Kateri dan bo v maju lahko še posebej srečen in ugoden za vaše astrološko znamenje? Preberite, kaj pravi horoskop.

Oven: 10. maj

Zakaj ta datum? Ker se 10. maja Jupiter premakne v vaše znamenje, znamenje ovna, kar je za vas dobitna kombinacija. Od 10. maja boste bolj motivirani in noben cilj se vam v tem času ne bo zdel nedostopen. Sledite sebi in drznite si slediti sanjam.

Bik: 16. maj

Maj bo lahko za vas super mesec, ko vam bo veliko stvari šlo po načrtih. Še zlasti sredina maja bo prinesla veliko lepih priložnosti. Izkoristite obdobje za nove odločitve in izboljšanje odnosov.

Dvojčka: 30. maj

Čeprav je pred vami naporen mesec, se v drugi polovici začne vaše obdobje dvojčka. V tem času boste imeli nekoliko več zagona in energije, svoj vrhunec pa boste doživeli proti koncu meseca, ko boste imeli super priložnosti za napredek, za samorefleksijo in razmislek o svojih ciljih.

Rak: 15. maj

Morda imate zadnje čase občutek, da vam gre vse narobe, a ostanite močni. Druga polovica maja vam bo prinesla nekaj umirjenih dni in srečo na področju odnosov. Imeli boste priložnost, da zadihate in sprejmete zdrave odločitve v svojem življenju.

Lev: 8. maj

V drugem tednu meseca se vam bo lahko odprlo kar nekaj novih priložnosti. Na trenutke bo vaš srečen dan lahko tudi nekoliko obremenjujoč, a vaša duša bo napolnjena z novimi izkušnjami.

Devica: 24. maj

Če imate zadnje čase občutek, da ste izgubili iskrico, se bo ta verjetno vrnila okrog 24. maja. Konec mesec boste lahko spet bolj polni zagona, motivacije in novih idej, ki bodo prinesle pozitivne spremembe tako na kariernem kakor tudi osebnem področju.

Tehtnica: 10. maj

Ko se Jupiter premakne v znamenje Ovna, je to tudi za vas lahko odlična priložnost, da vidite, kako zelo blagoslovljeni ste v življenju. Veliko pozornosti boste namenili svojim odnosom in ugotovili, da imate okoli sebe nekaj res krasnih ljudi.

Škorpijon: 16. maj

Na ta dan se zgodi lunin mrk v vašem znamenju, ki vam bo prinesel energijo, ki bo pomagala pri celjenju vaših ran. Dobro boste videli, kdo ste bili in kaj želite postati. Sicer je lahko 16. maj za vaš še precej naporen, a že nekaj dni zatem boste zasijali v novi moči.

Strelec: 24. maj

Obeta se vam odlična priložnost, da se ponovno povežete z družino. S tem ko boste vzpostavili stik z enim od družinskim članom, se boste veliko naučili tudi o sebi in dobili jasnejšo predstavo, kam želite iti v prihodnje.

Kozorog: 15. maj

Po pestrem obdobju boste končno imeli čas za počitek. Izkoristite polovico maja za razvajanje in skrb zase, nato pa se začnite s polno paro premikati proti svojim ciljem.

Vodnar: 8. maj

Čakajo vas čarobni trenutki v življenju. To je odlična priložnost, da se s partnerjem tudi pogovorita o morebitnih nesoglasjih in skupaj dogovorita, kakšen odnos si želita v prihodnje. Prisluhnita si z razumevanjem in empatijo.

Ribi: 24. maj

Obetajo se vam nove priložnosti na ljubezenskem področju. Če ste samski, se vam bo pojavila odlična priložnost za nov zmenek, morda pa boste spoznali zanimivo osebo. Tudi če ste v zvezi, vas čakajo priložnosti, da svoj odnos poglobite in nadgradite.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar