Trenutek, ko so Joker Out postali Joker In (VIDEO)

Magazin 12. Maj 202309:13 0 komentarjev
Veselje Joker Out
Eurovision Song Contest

Kamere evrovizijskega tekmovanja so posnele odziv skupine Joker Out na uvrstitev v sobotni finale. Ker pa so ime naše države poklicali kot zadnjo, so bili ti trenutki precej napeti.

Bilo je že čez enajsto zvečer, voditeljici Evrovizije Hannah Waddingham in Julia Sanina pa sta morali razglasiti še zadnjo državo, ki se bo uvrstila v sobotni finale tekmovanja. Slovenija je bila na trnih, fantje iz skupine Joker Out pa verjetno še najbolj.

Na uradnem kanalu tekmovanja za pesem Evrovizije so objavili posnetek, na katerem je videti Bojana Cvjetićanina (vokal), Krisa Guština, Jana Peteha (kitara), Naceta Jordana (bas kitara) in Jureta Mačka (bobni) v trenutkih čakanja, da voditeljici razglasita še zadnjo državo, ki bo nastopila v velikem finalu. Ko so fantje vendarle zaslišali “Slovenija”, jih je veselje pognalo v zrak, Kris pa je celo skočil na sedežno.

Poglejte posnetek, na katerem je videti proslavljanje skupine Joker Out in številne objeme z drugimi tekmovalci, ki so se prav tako uvrstili v finale.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!