Ubežnika užalil opis na tiralici: “Tega vam ne bi bilo treba omenjati”

Magazin 15. Apr 202405:03 2 komentarja
Daniel Kellaway, tiralica, Velika Britanija
Foto: Zajem zaslona/X@ASPolice

Britanec, ki ga išče policija, se ne strinja z zapisanim v tiralici, in sicer da postaja plešast. Objavo tiralice je komentiral na družbenem omrežju.

Policija Avona in Somerseta v Združenem kraljestvu je konec marca na družbenih omrežjih objavila tiralico za 28-letnim Danielom Kellawayem iz Yeovilla.

Iščejo ga zaradi preiskav, povezanih s prometnimi prekrški, povzročitvijo poškodbe in grožnjami. V tiralici so ga opisali kot “belca, visokega približno 180 centimetrov, srednje postave, rjavih oči, redkih rjavih las in poraščenega obraza”.

Očitno je za tiralico izvedel tudi Kellaway, ki pa mu opis ni bil všeč. Zato je odgovoril s komentarjem pod tiralico, objavljeno na Facebooku.

Daniel Kellaway, tiralica, Velika Britanija
Foto: Zajem zaslona/FACEBOOK

“Ne bi vam bilo treba omenjati linije mojih las, fantje,” je zapisal in dodal, “odpravljam se v Turčijo, da to uredim, potem pa se dobimo.”

Njegov komentar, ki namiguje, da bo v Turčijo šel na poseg presaditve las, je postal viralen in je nasmejal mnoge Facebookove uporabnike.

Komentarji, ki so sledili njegovemu, so kazali, da je Daniel na Facebooku pridobil kar nekaj oboževalcev. “Moramo se smejati, kajne,” je odgovoril nekaterim, policijo pa je v enem od svojih komentarjev pod tiralico prosil, naj spremeni njegovo starost, ker je vmes imel rojstni dan, poročajo britanski mediji.

Facebookov profil policije Avona in Somerseta v času, ko o tem pišemo, ni dosegljiv, v britanskih medijih pa ni poročil o tem, ali je policija ubežnika že izsledila.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje