United Media bo v Dubrovnik pripeljala mednarodne nagrade Emmy®

Magazin 29. Avg 202207:03 0 komentarjev
Mednarodne nagrade Emmy
Nova TV

Nova TV bo kot prva v regiji gostila polfinalni krog ocenjevanja za prestižne mednarodne nagrade Emmy®.

Mednarodna akademija za televizijske umetnosti in znanosti je v izbirni postopek za mednarodne nagrade Emmy® vključila podjetje United Media, medijsko vejo skupine United Group in vodilnega multi-pay ponudnika telekomunikacijskih in medijskih storitev v jugovzhodni Evropi.

Izbirni postopek za podelitev mednarodnih nagrad Emmy® je dolgotrajen postopek, v katerem se ocenjevalne žirije sestajajo na različnih lokacijah po svetu. Končni nominiranci za skupno petnajst kategorij bodo objavljeni septembra, zmagovalci pa bodo razkriti na 50. mednarodni podelitvi nagrad Emmy®, ki bo 21. novembra v New Yorku.

Nova TV bo kot del United Medie 14. septembra v Dubrovniku kot prva v celotni regiji gostila polfinalno ocenjevanje kandidatov znotraj ene kategorije teh univerzalno priznanih nagrad.

Glavna izvršna direktorica United Medie Aleksandra Subotić je ob prestižnem povabilu dejala: “Sodelovanje našega podjetja v procesu izbora kandidatov za mednarodne nagrade Emmy® je priznanje našemu strokovnemu znanju na tem področju in še enkrat potrjuje naš vodilni položaj na medijskem trgu jugovzhodne Evrope. Kot eno najmočnejših produkcijskih podjetij na tem območju na vseh svojih trgih negujemo kreativno odličnost in visoke produkcijske standarde ter nenehno vlagamo v vrhunske televizijske vsebine.”

Aleksandra Subotić
Zoran Lončarević

Dražen Mavrić, izvršni direktor najbolj gledanega hrvaškega televizijskega kanala Nova TV, je dejal: “Biti vodilni v dinamični panogi, ki se nenehno in hitro spreminja, je velika odgovornost. Sodelovati v izbirnem postopku za mednarodne nagrade Emmy® je dokaz, da je naša vloga, ki prinaša dodano vrednost, mednarodno priznana.”

Glavna izvršna direktorica in podpredsednica trženja in medijev skupine United Group ter članica Mednarodne akademije za televizijske umetnosti in znanosti Victoriya Boklag pa je dodala, da so “zaradi povabila Akademije, da United Media odigra pomembno vlogo v tem prestižnem tekmovanju, počaščeni. Veseli nas, da lahko gostimo vrhunske svetovne in regionalne strokovnjake, ki združujejo edinstveno kombinacijo talenta in strokovnega znanja v čudovitem Dubrovniku.”

United Media je produkcijski vodja na regionalni ravni, hkrati ima tudi pomembno vlogo na globalni ravni z več kot 40.000 urami izvirnih vsebin, ki jih vsako leto dostavi več kot 50 televizijskim kanalom, s čimer doseže trg, na katerem je več kot 40 milijonov ljudi.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.