Začelo se je novo astrološko leto – kaj prinaša vašemu znamenju?

Magazin 24. Mar 202308:00 0 komentarjev
sonce, zemlja, vesolje
Profimedia

V ponedeljek, 20. marca, se je sonce prestavilo v znamenje ovna in s tem se je začelo tudi novo astrološko leto. Preverite spodaj, kaj vam prinaša nov astrološki cikel.

Oven

Astrološko novo leto, spomladansko enakonočje in začetek vašega obdobja – razlogov za praznovanje je zdaj veliko. Čas je, da se malce bolj sprostite, se zabavate in ozavestite, kaj vse imate v življenju. Namesto da se obremenjujete z napakami, ki ste jih storili v preteklosti, slavite svoje zmage in se osredotočite na svoje blagoslove. Ko ozavestite, kako lepo je življenje, vam bo to dalo navdih, ki bo z vami tudi čez leto.

Bik

Včasih iščete potrditve pri drugih, zdaj pa je čas, da si sami zagotovite pozornost, ki jo potrebujete. Ko ozavestite, da ste vredni in začnete po svetu stopati samozavestni, bo tudi premagovanje izzivov veliko lažje. Razmislite, kako lahko sebi zagotovite vse, kar ste do zdaj iskali pri drugih, in vaše življenje se bo izboljšalo.

Dvojčka

V tem letu boste predani svojim ciljem. Obdobje ovna vam prinaša dodaten navdih in zagon, da začnete izpolnjevati tisto, po čemer hrepenite. Pomembno pa je, da tudi v prihodnjih mesecih ostajate vztrajni in zagnani. Razmislite, kako lahko obdržite motivacijo tudi v poznejših obdobjih v letu, in postali boste nepremagljivi.

Rak

Za vas bo to leto v znamenju opuščanja starih vzorcev. Čas je, da se umaknete od stvari, ki se vam ne zdijo več v skladu s tem, kamor ste namenjeni. Čeprav je to lahko težko, se boste na ta način znebili ovir, ki vas omejujejo na vaši poti. Sprejmite spremembe in ne pozabite, da včasih najbolj boleči zaključki pripeljejo da najlepših novih začetkov.

Lev

Pričakovali boste velike spremembe, nato pa boste razočarani, ko do njih ne bo prišlo. Vsak dan se opomnite, da so spremembe v okolici lahko le odraz vaše lastne notranje spremembe. In ne pozabite slaviti tudi majhnih korakov, ki vas bodo na koncu pripeljali točno tja, kjer morate biti.

Devica

Najbolje delujete, ko imate v življenju strukturo in načrt, zato si tudi ob začetku astrološkega leta vzemite čas za načrtovanje. Najprej ozavestite vse lekcije, zmage in izkušnje, ki vam jih je zadnje leto prineslo, nato pa razmislite o ciljih za prihajajoče leto. Razmislite tudi, na katere izzive lahko naletite in kako se jih boste lotili. Dober načrt vas bo pripeljal do velikih zmag.

Tehtnica

To astrološko leto vam prinaša priložnosti, da poglobite odnose ter nadgradite svojo kariero. Pri tem pa je pomembno, da ostajate iskreni do sebe: česa si pravzaprav želite? Koliko lahko dejansko delate, ne da izgorite? Šele ko se znebite tistega, kar vas ovira, ustvarite prostor za obilje, ki se vam obeta.

Škorpijon

Opazili boste, da vas tisto, kar vas je včasih osrečevalo, danes ne zapolnjuje več. Priznajte si, da je čas za spremembo, in se pogumno podajte na pot preobrazbe. Tudi če se boste prisiljeni soočiti z nekaterimi izzivi, ne pozabite, da si le tako lahko omogočite polno življenje, usklajeno z vašim poslanstvom. Obeta se vam velik premik.

Strelec

Čeprav ste znani po optimizmu in dobri volji, je pomembno, da si dovolite občutiti vse, tudi tiste manj prijetne občutke. Letošnje astrološko leto vam prinaša priložnost, da se povežete s svojimi občutki na globlji ravni in jim omogočite, da vam pokažejo, katere vaše rane so nezaceljene. Ko boste razrešili staro bolečino, boste lažje zadihali in se usmerili proti boljši prihodnosti.

Kozorog

To leto vas spodbuja, da se povežete s svojim notranjim otrokom. Včasih ste tako osredotočeni na odraslo življenje, da nanj kar malo pozabite. Razmislite, kako mu lahko omogočite vso ljubezen in pozornost, po kateri hrepeni. Prisluhnite mu in upoštevajte njegove želje, saj boste tako v svoje življenje vpeljali več igrivosti in sproščenosti, ki ju potrebujete bolj, kot si mislite.

Vodnar

V letošnjem astrološkem letu se bo okrepila vaša želja po pristnih odnosih. To je za vas priložnost, da ugotovite, kako skozi lastno spremembo začnete ustvarjati bolj pristna in ljubeča razmerja. Razmislite, kako lahko odnose s pravimi ljudmi dodatno okrepite in poglobite ter vanje prinesete še več ljubezni in predanosti.

Ribi

Začetek tega leta je morda nekoliko težji, saj ste se prisiljeni soočiti z realnostjo in težavami, ki ste se jim do zdaj izogibali. A ravno to soočenje vam bo pomagalo, da pozneje v življenju dobite več stabilnosti in varnosti. Ustvarili boste nove meje, pravila in rutine, ki vam bodo pomagale, da zaživite še polnejše življenje. Zaupajte procesu.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!