Zvezdniki Grand Toura po planiški letalnici spustili avtomobil

Magazin 30. Jun 202215:17 > 02. Jul 2022 12:103 komentarji
Delite:

V Sloveniji se je v preteklih dneh mudil ne le prvi zvezdnik Top Geara Jeremy Clarkson, ampak tudi sovoditelja njihovega avtomobilističnega šova Grand Tour Richard Hammond in James May. Včeraj so po doskočišču planiške velikanke spustili avtomobil.

V sredo je eden najbolj znanih avtomobilističnih novinarjev Jeremy Clarkson, ki je zaslovel z vodenjem oddaje Top Gear, zdaj pa sodeluje v šovu Grand Tour, objavil sliko z Bleda. K fotografiji je pripisal, da Slovenija ni zanič. Vendar pa v Sloveniji očitno ni le Clarkson, ampak tudi njegova sovoditelja Richard Hammond in James May. Danes so jih opazili na sprehodu okrog Blejskega jezera.

Njihov obisk ni le počitniške narave, ampak tudi poslovne. Dobili smo potrditev, da so bili včeraj vsi trije v Planici, kjer so očitno snemali novo sezono Grand Toura. Po doskočišču planiške velikanke so namreč okrog 16. ure spustili avtomobil. Prizor lahko ujamete tudi na zgornjem posnetku, na katerem se na začetku vidi avtomobil tik pod odskočno mizo, nato pa ga odnese globo v “poden”, kjer običajno skakalni asi pozdravljajo številne navijače.

Voditelji oddaje Grand Tour Jeremy Clarkson, Richard Hammond in James May so se iz Planice odpravili v Maribor, kjer so po neuradnih podatkih snemali na mariborskem letališču, obiskali pa so tudi prizorišče Zlate Lisice na Pohorju.

Ekipa Grand Toura je bila pred enim tednom v Krakovu na Poljskem, kjer se je sprehodila po mestnih ulicah, po poročanju tamkajšnji medijev pa naj bi prav tako snemala oddaje za peto sezono avtomobilističnega šova. Snemala naj bi tudi v Gdansku in se vozila po Poznanju.

Clarkson je zaslovel z vodenjem Top Geara, ki ga je zapustil leta 2015, potem ko BBC zaradi napada na producenta oddaje z njim ni podaljšal pogodbe. Top Gear sta nato zapustila tudi Hammond in May, moči pa so združili v šovu Grand Tour, ki se predvaja na platformi za pretočne vsebine Amazon Prime video.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar