Potrdili identiteto najdenega ženskega trupla v občini Ajdovščina

Črna kronika 19. Jan 202214:53 1 komentar
policija
Srdjan Živulović, BOBO

Truplo, ki so ga ajdovski policisti minuli teden našli v bližini naselja Črniče v občini Ajdovščina, je pripadalo 33-letni slovenski državljanki. Po prvih ugotovitvah je policija izključila možnost kaznivega dejanja.

Ajdovski policisti so minuli teden poročali o najdbi zapuščenega osebnega avtomobila na kolovozni poti v bližini naselja Črniče v občini Ajdovščina.

Nedaleč stran od avtomobila z ljubljansko registrsko tablico pa so policisti Policijske postaje (PP) Ajdovščina v četrtek, 13. januarja, našli žensko truplo.

Kot so pojasnili na PU Nova Gorica, so bili danes tudi uradno obveščeni, da je bila v okviru sodne obdukcije potrjena identiteta ženskega trupla ter da gre za pokojno 33-letno državljanko Republike Slovenije. V sklopu preiskave pa so hkrati potrdili, da pri dejanju ni moč zaznati morebitnih znakov nasilne smrti.

Ajdovskim policistom so se že minuli teden na terenu pridružili tudi kriminalisti novogoriške policijske uprave, pa tudi strokovnjaki nacionalnega forenzičnega laboratorija z generalne policijske uprave. Za ogled kraja dejanja in zbiranje sledi ter dokazov pa so uporabili tudi policijski dron.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje