Ajdovski policisti v zapuščenem avtu našli neznano žensko truplo

Črna kronika 14. Jan 202213:50 > 13:55
Policija v Zagrebu
Slika je simbolična. (Foto: PROFIMEDIA)

V bližini naselja Črniče so policisti včeraj v zapuščenem avtomobilu našli žensko truplo. Identiteta še ni potrjena. Odrejena je bila sodna obdukcija, med katero bodo ugotovili vzrok smrti.

Policisti so v četrtek v bližini naselja Črniče v občini Ajdovščina našli žensko truplo, je povedal vodja Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Nova Gorica Marino Pangos. Obvestili so jih namreč o zapuščenem avtomobilu na kolovozni poti v bližini hitre ceste, a se je izkazalo, da je v avtomobilu truplo.

Identiteta najdenega trupla še ni uradno potrjena. Odrejena je bila sodna obdukcija na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani, med katero bodo verjetno ugotovili vzrok smrti.

vodja Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Nova Gorica Marino Pangos
Policijska uprava Nova Gorica

Policisti so izvedli prve nujne preiskovalne ukrepe, zbrali obvestila in zavarovali dokaze. Po besedah Pangosa sta si kraj najdbe trupla in avtomobila ogledala tudi dežurna preiskovalna sodnica okrožnega sodišča in okrožna državna tožilka iz Nove Gorice.

Dodatnih podrobnosti kriminalisti za zdaj ne morejo razkriti, saj preiskava še poteka. Javnost bodo glede najdenega trupla celoviteje seznanili, ko bodo končali preiskavo, so sporočili iz policije.