Znano, kdo bo namesto Natalie Portman v novem filmu po knjižni priredbi Ferrante

Kultura 08. Sep 202308:45 0 komentarjev
Prizor iz filma Michaela Manna Ferrari, kjer je Penelopa Cruz zaigrala skupaj z Adamom Driverjem.
Prizor iz filma Michaela Manna Ferrari, kjer je Penelopa Cruz zaigrala skupaj z Adamom Driverjem. (Foto: PROFIMEDIA)

Penelope Cruz bo prevzela glavno vlogo v ameriški filmski priredbi romana Elene Ferrante Dnevi zavrženosti, so sporočili iz produkcijske hiše Lotus Productions. Prevzela bo vlogo Olge, pisateljice, ki je prisiljena opustiti svoje umetniške ambicije, ko mož zapusti njo in otroka.

Po romanu je že leta 2005 posnel film italijanski režiser Roberto Faenza. V letu 2021 je bila načrtovana filmska priredba romana z Natalie Portman v glavni vlogi, ki bi jo produciral HBO, vendar je nenadna odpoved igralke pripeljala do prekinitve snemanja in propada celotnega projekta, piše avstrijska tiskovna agencija APA.

Produkcijo filma z naslovom Dnevi zavrženosti (ang. Days of Abandonment) zdaj prevzema Lotus Production skupaj z Moonlyonom, produkcijsko hišo, ki je v lasti Penelope Cruz in njenega brata Eduarda.

Penelope Cruz je med drugim zaigrala v filmu Michaela Manna Ferrari skupaj z Adamom Driverjem. Film je bil prikazan v tekmovalnem programu mednarodnega filmskega festivala, ki te dni poteka v Benetkah.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in X

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!