Prekmurski dijaki presenetili profesorico: poglejte, kaj so ji naredili (FOTO)

Slovenija 21. Maj 202412:46 4 komentarji
Ekonomska šola Murska Sobota
Foto: Ekonomska šola Murska Sobota

Dijaki zaključnega letnika Ekonomske šole v Murski Soboti so se na poseben način poslovili od svoje profesorice. Njen avto so namreč okrasili z rožnatimi samolepilnimi listki in belimi trakovi.

Dijaki zaključnih letnikov se v teh dneh poslavljajo od šolskih klopi in profesorjev, ki so zaznamovali njihova srednješolska leta. Dijaki in dijakinje Ekonomske šole v Murski Soboti pa so za konec nekaj “ušpičili” profesorici, da bi se ji tako vtisniti v spomin.

Srednja šola je akcijo dijakov objavila na družbenem omrežju Facebook in zapisala, da je bilo dopoldne na parkirišču pred šolo zelo pestro. Ob tem so se hudomušno vprašali, ali je bilo dejanje dijakov storjeno iz ljubezni ali obratno. “Najbrž bo prvo,” so poudarili in lep dan zaželeli vsem zaključnim letnikom, ki so se danes podali na slovenske ulice in zaplesali na tradicionalni četvorki.

Po poročanju portala Sobotainfo.com profesorica zaradi akcije dijakov ni bila jezna, saj so to naredili iz ljubezni.

Ob koncu šolskega leta želijo številni starši hvaležnost učiteljicam pokazati tudi s simboličnim darilom. Kaj učiteljice prejmejo najpogosteje? Kako se organizirajo starši? In katera darila bodo učiteljicam prinesla težave? Več v članku Darilo ob koncu šolskega leta lahko učiteljici nakoplje tudi nevšečnosti.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje