Pahor gre na operacijo: Če bo vse po sreči, bi moral biti po sedmih dneh v redu

Slovenija 13. Feb 202311:40 12 komentarjev
BOBO

Nekdanji predsednik republike Borut Pahor gre prihodnji teden na operacijo prostate. "Če bo šlo vse po sreči, bi moral biti po sedmih dneh v redu," je povedal v jutranji oddaji na Radiu Slovenija.

Nekdanji predsednik republike Borut Pahor je v današnji oddaji Prvaki tedna na Radiu Slovenija povedal, da ga naslednji teden čaka operacija prostate v Celju.

Da ga čaka zdravstveni poseg, je Pahor povedal ob vprašanju, koliko časa bo preživel na tekmah svetovnega prvenstva nordijskega smučanja v Planici, ki se bo začelo prihodnji teden.

“Ko bo nordijsko prvenstvo, bom jaz, če bo bog dal, na operaciji v Celju. Na operacijo odhajam prihodnji teden v torek, če bo šlo vse po sreči, bi moral biti po sedmih dneh v redu, tako da bo to prvenstvo zame malce drugačno. Res je, da gledamo, ali bi bil čisto na koncu še čas za eno doživetje tam (v Planici, op. p.), vendar bi moral biti po operaciji čisto zdrav in pripravljen,” je povedal Pahor.

Preberite še: N1 s Pahorjem v katrci, ki v 32 letih nikoli ni vozila v dežju

Slovenija bo čez dober teden gostila športni spektakel, dolina Tamar pod Poncami bo namreč od 22. februarja do 5. marca prizorišče spektakla smučarskih skakalcev, smučarskih tekačev in nordijskih kombinatorcev. Priprave na prireditev so v polnem teku, udeleženci pa upajo, da bo tudi zimsko vreme zdržalo. Kakšno bo, lahko preberete v članku: Planica 2023: bo vreme tekmovalcem in navijačem prizaneslo?

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje