Katere trgovine so danes odprte (SEZNAM)

Slovenija 14. Avg 202305:32
Katere trgovine so danes odprte
PROFIMEDIA

Preverite, katere živilske trgovine so danes odprte, kakšen delovni čas imajo trgovine s tehničnim blagom in do kdaj so odprte bencinske črpalke.

Preberite, katere trgovine so odprte v torek, na dan Marijinega vnebovzetja.

Danes kljub razglasitvi dela prostega dneva solidarnosti delujejo vsa kritična infrastruktura, javni zdravstveni zavodi, centri za socialna dela, veterina, zavarovalnice in upravne enote. Več v članku: Upravne enote, zavarovalnice, CSD-ji: kaj vse je odprto na dan solidarnosti

Odprte so tudi nekatere trgovine, ne pa vse, saj je odločitev o tem v rokah trgovcev. Katere bodo torej obratovale in po kakšnem delovnem času?

Mercator

Odprte so številne Mercatorjeve prodajalne. Poglejte seznam živilskih prodajaln, odprte so tudi tehnične trgovine M Tehnika (seznam) in Cash&Carry (seznam).

Spar

Odprte so vse trgovine Spar in Interspar, a obratujejo po skrajšanem delovnem času od 8. do 13. ure. Izjema je trgovina SPAR partner Nazarje, ki je do nadaljnjega zaprta, saj jo je poplavilo.

Jager

Od 7. do 14. ure so odprte tudi vse Jagrove poslovalnice.

Tuš

Iz skupine Tuš so sporočili, da bodo na območjih, ki so jih prizadele poplave, danes in tudi v torek odprte izbrane trgovine Tuš na ogroženih območjih. Trgovine bodo odprte s skrajšanim delovnim časom, in sicer do 12. oz. 14. ure. Vse tri dneve bo odprt Tuš supermarket v Mozirju, ostale Tuševe trgovine bodo odprte izmenično.

Odprtih je tudi 29 Tuševih franšiznih poslovalnic, ki jih najdete na seznamu, objavljenem na Tuševi spletni strani.

Eurospin

Danes so vse Eurospinove trgovine, razen poslovalnice Nazarje, odprte po ustaljenem urniku.

E.Leclerc

Vse poslovalnice E.Leclerc so danes odprte od 8. do 21. ure.

Hofer

Danes so vse trgovine Hofer zaprte.

Lidl

Vse Lidlove poslovalnice so danes zaprte.

Merkur

Vsi trgovski centri Merkur so danes odprti s skrajšanim delovnim časom, in sicer od 7. do 13. ure. Delovni čas bodo podaljšali le v šestih trgovskih centrih, ki so v bližini območij, ki so bila najbolj prizadeta zaradi poplav, in sicer v poslovalnicah Radomlje Jarše, Škofja Loka, Slovenj Gradec, Velenje, Celje – Hudinja in Litija.

Bauhaus

Poslovalnice Bauhausa so danes odprte od 7. do 15. ure.

Obi

Poslovalnice Obija so danes zaprte.

Ikea

Ikea v Ljubljani je danes zaprta.

Mömax

Vse Mömaxeve trgovine so danes zaprte.

Kaj pa bencinske črpalke

Prodajna mesta Petrol danes obratujejo po prazničnem delovnem času, ki ga lahko za vsako poslovalnico posebej preverite TUKAJ. Prodajna mesta Mozirje, Ljubno, Prevalje, Dravograd in Ravne na Koroškem so odprta po običajnem tedenskem delovnem času. Prodajna mesta Nazarje, Otiški vrh in Žerjav pa so zaradi posledic poplav zaprta.

Bencinski servisi v mreži MOL Slovenija in MOL & INA, torej servisi nekdanjega OMV, danes obratujejo po nedeljskem delovnem času. Delovni čas posameznega bencinskega servisa lahko preverite TUKAJ.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.