V centru Ljubljane pretepli moškega in ga okradli. Zdravi se v kliničnem centru

Črna kronika 20. Feb 202309:25 > 09:34 2 komentarja
Ulice Ljubljane
PROFIMEDIA

V nedeljo sta se v Ljubljani zgodila dva ropa, so sporočili z ljubljanske policijske uprave. Štirje neznanci so v središču Ljubljane pretepli moškega, mu odvzeli telefon in dokumente. Zaradi težjih poškodb se zdravi v kliničnem centru. V Šentvidu pa je neznani storilec pristopil do ženske in od nje zahteval denar. Oškodoval jo je za nekaj sto evrov.

Včeraj okrog pol enih popoldne se je v centru Ljubljane zgodil rop. Štirje neznanci so pristopili do moškega pred lokalom, ga pretepli, mu odvzeli mobilni telefon in dokumente, so sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana.

Moški je med pretepom utrpel težje poškodbe noge in se zdravi v ljubljanskem kliničnem centru.

Prav tako se je rop okoli pol sedmih zvečer zgodil v Šentvidu, kjer je prav tako za zdaj še neznani storilec v podhodu pristopil do oškodovanke, ji zagrozil in od nje zahteval denar.

Ženska mu je dala nekaj sto evrov, storilec pa je nato z gotovino zbežal. Osumljenec je visok 170 centimetrov, suhe postave, na glavi je imel kapuco in šal, oblečen je bil v temno jakno in modre kavbojke.

V obeh primerih policija še zbira obvestila za izsleditev storilcev, o okoliščinah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje