Adam Driver ni mogel skriti vesele novice

Magazin 25. Feb 202311:00
Adam Driver
Profimedia

Zvezdnik filmov Hiša Gucci in Vojna zvezd ter serije Punce Adam Driver se bo kmalu znova preizkusil v očetovski vlogi.

Z ženo Joanne Tucker pričakujeta drugega otroka. Tako kot pri rojstvu prvega sina, katerega imena nikoli nista razkrila javnosti, sta tudi pri drugi nosečnosti skopa s podatki. Pravzaprav teh javno sploh ne podajata.

A paparaci so par ujeli med nakupovanjem stvari za novega družinskega člana. Glede na to, da 40-letna Tucker ne more več skriti nosečniškega trebuha, je skrivnost razodeta. Kakšna vesela novica!

Adam Driver
Profimedia

Zaljubljenca sta se spoznala leta 2013 med šolanjem na prestižnem umetniškem konservatoriju Juilliard v New Yorku. 

Rojstvo prvega sina sta uspešno skrivala pred javnostjo kar dve leti. Driver je očetovstvo komentiral leta 2020, ko je gostoval v priljubljenem šovu Saturday Night Live. V uvodnem monologu je povedal: ”Sem mož. In oče. V tem vrstnem redu. Glede tega sem bil s sinom zelo jasen, v vsem je drugi.”

39-letni igralec je dobitnik številnih filmskih nagrad in priznanj, v zbirki pa mu manjka najbolj prestižna nagrada – oskar.

Za kipec je bil nominiran dvakrat, in sicer leta 2019 za najboljšega igralca v stranski vlogi za nastop v filmu Črni KKKlanovec, leta 2020 pa za najboljšega igralca v glavni vlogi za nastop v filmu Poročna zgodba.

Adam Driver
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.