Grozovitega umora hongkonške manekenke obtožena nekdanji mož in njegova družina

Črna kronika 27. Feb 202309:10 0 komentarjev
Abby Choi
PROFIMEDIA

Potem ko so hongkonški policisti minulo nedeljo odkrili, da je bila manekenka in vplivnica Abby Choi grozovito umorjena, se sedaj njen nekdanji mož in preostali člani njegove družine spopadajo z obtožbami umora. Policisti so v loncu odkrili razkosane dele telesa 28-letnice, med drugim njeno lobanjo, rebra in lase.

Potem ko so policisti našli razkosane dele telesa 28-letne manekenke Abby Choi, so v ponedeljek pred hongkonške sodnike stopili štirje obtoženi za njen umor, navedbe hongkonškega državnega medija RTHK povzema CNN.

Hongkonška policija je aretirala štiri člane iste družine: manekenkinega nekdanjega moža Alexa Kwonga ter njegovega brata in očeta. Mati družine Kwong so obtožili oviranja policijske preiskave, je še poročal RTHK. Obtoženi še niso podali izjave o krivdi.

Policijska preiskava se je začela v sredo, ko so prijavili izginotje Abby Choi. Dva dni kasneje so v skladiščni enoti v okrožju Tai Po odkrili dele njenega telesa, pa tudi mesoreznico, električno žago in nekaj oblačil. Čez nekaj dni so preiskovalci v velikem nerjavečem loncu našli lobanjo, več reber in lase, za katere sklepajo, da so pripadali 28-letnici. Nekaterih drugih delov telesa, med drugim trupa in dlani, še niso našli.

Nekdanjega moža Abby Choi so med poskusom bega aretirali v soboto, njegovega brata in očeta pa v petek. Peta oseba, ki jo sumijo vpletenosti v primer, je bila aretirana v nedeljo. Preiskava še poteka.

Choi je bila manekenka in vplivnica na družbenih omrežjih. Na svojem profilu na Instagramu je imela več kot sto tisoč sledilcev, udeležila se je tudi letošnjega tedna mode v Parizu.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!