Jennifer Lopez in Ben Affleck sta se na skrivaj poročila

Magazin 17. Jul 202221:01 > 18. Jul 2022 06:51 0 komentarjev
Jennifer Lopez in Ben Affleck
onthejlo.com

Ameriška igralka in pevka Jennifer Lopez in igralec Ben Affleck sta se na skrivaj poročila.

Ameriška igralka Jennifer Lopez in njen srčni izbranec Ben Affleck sta se na skrivaj poročila. Ameriški tabloid TMZ je novico objavil prvi, saj je uspel pridobiti sodne dokumente, ki dokazujejo, da je par v okrožju Clark County v ameriški Nevadi zaprosil in prejel dovoljenje za sklenitev zakonske zveze. Na dokumentu sta zabeleženi njuni polni imeni, in sicer Benjamin Geza Affleck in Jennifer Lynn Lopez.

Neimenovan vir blizu para je v pogovoru za TMZ dejal, da sta se igralca poročila na skrivaj v nevadski puščavi. TMZ je sicer že na začetku leta javnosti razkril zgodbo tudi o njuni zaroki. Jennifer so takrat med nakupovanjem opazili z zaročnim prstanom.

Novico je nato potrdila tudi pevka sama, ki je v sporočilu za oboževalce zapisala, da je “ljubezen lepa, prijazna in potrpežljiva”. 20 let je namreč trajalo, da je par prišel do oltarja in izgovoril usodni da. Sama je tudi objavila fotografije, kjer je videti, kako zelo srečna sta.

Ben in Jennifer, ki ju v svetu tabloidov sicer pogosto označujejo s skovanko njunih imen Bennifer, sta se zaljubila leta 2001 med snemanjem filma Gigli. V tistem času sta bila eden od najbolj priljubljenih zvezdniških parov. Prvič sta se zaročila konec leta 2002, a sta zaroko in zvezo ve leti kasneje prekinila. Oba sta se v vmesnem času poročila, razvezala in imata iz prejšnjih zakonov tudi otroke. Zvezo sta obnovila pred dobrim letom dni in od takrat se zdita skorajda nezdružljiva.

Jennifer Lopez in Ben Affleck
onthejlo.com

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!