Zgodba Jennifer Lopez in Bena Afflecka: Razšla sta se in spet našla

Magazin 14. Sep 202118:30 0 komentarjev
Jennifer Lopez in Ben Affleck
Profimedia

Pevka in igralec, ki sta se zaljubila leta 2001 med snemanjem filma Gigli, sta se zaročila leta 2002 in v tistem času sta bila eden od najbolj priljubljenih zvezdniških parov.

Jennifer je bila v času, ko je med njima preskočila iskrica, še vedno poročena s plesalcem Chrisom Juddom. Romanca med pevko in igralcem je požela še dodatno pozornost, ko se je on leta 2002 pojavil v njenem videospotu za pesem Jenny From the Block.

Romantična zaroka ni rešila zveze

Ob zaroki ji je Ben podaril prstan z rožnatim diamantom, zanj pa je odštel kar 2,5 milijona dolarjev. Mediji so ju klicali Bennifer, paparaci pa so jima bili nenehno za petami. Leto dni po zaroki sta sklenila, da bosta z usodnim da še malce počakala. Načrtovala sta veliko poroko s 400 povabljenimi gosti, ki je bila napovedana za maj leta 2003, a do nje ni prišlo.

“Zaradi prevelike medijske pozornosti sva sklenila, da bova prestavila poroko,” se je takrat glasila njuna skupna izjava. Priljubljeni zvezdniški par se je razšel januarja leta 2004, eden od razlogov za to pa naj bi bila prav prevelika medijska pozornost. Ben je takrat večkrat ponovil, da je bilo zanj vse skupaj preprosto preveč.

Po razhodu sta se oba poročila in si ustvarila družino

Že čez pol leta, junija 2004, se je Jennifer poročila s svojim prijateljem, glasbenikom Marcom Anthonyjem, s katerim sta se leta 2008 razveselila rojstva dvojčkov, hčerke Emme in sina Maxa. Leta 2014 sta se ločila, a ostala v dobrih odnosih. Tudi Ben je kmalu po razhodu z Jennifer našel srečo v objemu druge – šlo je za igralko Jennifer Garner, s katero sta dobila tri otroke, sina Samuela ter hčerki Violet in Seraphino. Ločila sta se leta 2018.

Pozneje je Jennifer spoznala Alexa Rodrigueza, zaročila sta se leta 2019 na Bahamih. Romantičen prizor zaroke na plaži je očaral njene oboževalce, ki so se veselili, da je spet našla ljubezen. Poroko sta morala zaradi pandemije koronavirusa dvakrat preložiti, letošnjo pomlad pa je odjeknila novica, da sta se razšla. V času njune zveze so se večkrat pojavila namigovanja o Alexovi nezvestobi, a menda to ni bil razlog za razhod. Ta naj bi se skrival v tem, da Jennifer ni bila več srečna v tej zvezi.

Po 17 letih sta spet našla skupno srečo

Jennifer in Alex sta se razšla aprila 2021, še isti mesec pa so Jen paparaci ujeli v družbi Bena Afflecka – večkrat so ga fotografirali, ko jo je obiskal na njenem domu v Los Angelesu. V maju sta se že odpravila na skupne počitnice v Montano in že kaj kmalu je bilo jasno, da sta spet našla ljubezen. Pred kratkim sta na filmskem festivalu v Benetkah požela ogromno pozornosti, ko sta se kot par sprehodila po rdeči preprogi.

Jennifer Lopez in Ben Affleck, rdeča preproga, Benetke
Profimedia

Bila sta videti sanjsko – ona je nosila čudovito belo obleko z globokim izrezom, on se je odločil za klasično moško črno obleko z metuljčkom. Prizor poljuba, ki sta si ga izmenjala pred fotografi, je hitro zaokrožil po družbenih omrežjih in medijih. Neimenovani vir je za revijo People dejal, da je le vprašanje časa, kdaj jo bo Ben spet zasnubil. Številni oboževalci se veselijo njune obujene ljubezni, ki spominja na pravo hollywoodsko pravljico – upajmo, da tokrat res s srečnim koncem.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!