Par dve leti brezplačno bival v luksuznem hotelu, odkrili so ga po naključju

Svet 18. Feb 202320:17 0 komentarjev
hotel
PROFIMEDIA

Zakonski par je dve leti s psom živel v luksuznem hotelu s petimi zvezdicami popolnoma brezplačno. A njuno goljufijo so na koncu odkrili, zdaj pa bosta morala poravnati izjemno visok račun.

Zakonca sta s psom dve leti brezplačno živela v luksuznem hotelu v Nemčiji. Ne da bi plačala eno samo nočitev, sta v hotelu s petimi zvezdicami prebivala od sredine leta 2019 do leta 2021, piše Dnevnik.hr.

Da je zadeva še bolj bizarna, pa so njuno goljufijo v hotelu odkrili po naključju. Po zamenjavi vodstva so namreč ugotovili, da sta zakonca hotel oškodovala za kar 140.000 evrov. Zaradi velike goljufije se bo moral 60-letni moški zagovarjati pred okrožnim sodiščem v Wiesbadnu.

Plačala sta le prvi račun, v višini 5.600 evrov. Vse ostale račune pa sta pustila odprte. Uslužbenec hotela je povedal, da sta se zakonca pogosto pritoževala. V njuni sobi naj bi bili ščurki, orehi naj bi bili plesnivi, obtoženčeva žena pa je v solati našla črva. Poleg tega je obtoženi trdil, da boleha za rakom in da se zdravi v Wiesbadnu.

Moškemu so vstop v hotel prepovedali šele po menjavi vodstva hotela, ko se je izvedelo, da v hotelu biva brezplačno.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!