Umrla mati osumljenega za umor srbske deklice Danke

Svet 15. Maj 202417:21 5 komentarjev
Danka Ilić
Foto: Danka Ilić (Družbena omrežja)

Mati enega od osumljenih za umor srbske deklice Danke Ilić, ki je marca pretresla širšo javnost, je po poročanju srbskih medijev umrla. Vzrok smrti ni znan, umrla pa naj bi nenadno.

Ženska je bila mati osumljenega 50-letnika D. D. in njegovega 40-letnega brata, ki je bil prav tako osumljen, da je dva dneva po izginotju deklice Danke Ilić truplo pomagal prenesti iz deponije na neznano lokacijo na območju mesta Bor, poroča Nova.rs. 40-letnik je umrl v priporu, beograjski inštitut za sodno medicino pa je pozneje sporočil, da moški ni umrl naravne smrti.

V Srbiji še vedno poteka policijska preiskava umora še ne dveletna deklica Danke. Spomnimo, da je deklica izginila 26. marca, po več dneh iskanja je policija nato ugotovila, da sta jo komunalna delavca, 50-letna D. D. in S. J., zadela z avtomobilom, jo umorila in njeno truplo odvrgla na deponiji. Eden od osumljencev je nato s pomočjo brata in očeta truplo prestavil neznano kam.

Osumljena komunalna delavca sta od začetka aprila, ko je postalo jasno, da sta Danko ubila, v priporu. Nedavno so jima ga podaljšali še za 30 dni, tako da bosta morala v priporu ostati vsaj do 29. maja. Enako velja tudi za očeta enega od osumljenih, ki je pomagal pri skrivanju trupla.

Slaba dva meseca po dogodku policija trupla deklice še vedno ni našla.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje