“Golob je to mino vzel v svoje naročje in se umaknil v senco”

Podkast 16. Feb 202405:30 7 komentarjev

Je Logarjev cilj res onemogočiti Janševo zmago na volitvah? Kje je po aferi zdaj stranka SD? Kakšna političarka je Dominika Švarc Pipan? Na kakšni točki je Levica? Kako deluje vlada Roberta Goloba? Bo Logar pomagal Janši ponovno na oblast? Kaj počne Robert Golob in kaj bi moral početi?

V N1 podkastu tokrat komentiramo in pojasnjujemo razbeljeno politično dogajanje v Sloveniji, afere in premike zadnjih tednov ter njihova ozadja in posledice … Iz prve vrste poročanja o dogajanju in ozadjih politike za N1 razmere analizirajo Metka Majer s POP TV, dolgoletna novinarka za področje politike in zdaj tudi dnevna urednica oddaje 24ur, Matija Stepišnik, dolgoletni novinar za politiko in zdaj že vrsto let odgovorni urednik časnika Večer, in Miha Orešnik, voditelj N1 studia ter dolgoletni novinar za področje politike.

Zakaj “statist” ne zapusti Janše in kakšen je “obrat” Dominike Švarc Pipan? Kakšna je razlika med Levico in SD? Kaj se dogaja v ozadju političnih turbulenc? Kaj Slovenijo čaka v naslednjih mesecih? In kaj bi naredila odgovorna politika? Kakšno zgodbo ima nastavljeno Janša, kaj bo naredil Golob iz “razsula in sence”, kakšno “mino” je vzel v naročje in kaj je lakmusov papir za odnos med Janšo in Logarjem? Vse to izveste v pogovoru v N1 podkastu.

Celoten pogovor lahko gledate ali poslušate v posnetku na vrhu strani. Podkast smo posneli v četrtek sredi dneva.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje