Ben Affleck odprl srce: vesel, da je zaradi propadlega filma Gigli spoznal J.Lo

Magazin 15. Jan. 202214:45
Delite:
Jennifer Lopez, Ben Affleck
Foto: Profimedia

Ko sta Ben Affleck in Jennifer Lopez leta 2002 objavila, da sta par, je bila javnost navdušena. In nato seveda razočarana, ko sta se razšla. Lani sta po skoraj 20 letih obnovila svojo romanco in zopet razveselila svoje oboževalce.

Zdaj je Ben Affleck (49) v enem od intervjujev odprl srce in povedal, da je nadvse vesel, da je sodeloval pri bolj ali manj propadlem projektu filma Gigli, saj je prav zaradi njega spoznal svojo veliko ljubezen Jennifer Lopez (52). Oba sta namreč igrala v tem filmu.

Gigli
Foto : Profimedia

Priljubljeni igralec je povedal tudi, da se nikdar ne bi ukvarjal z režiranjem, če ne bi film Gigli doživel tako slabega odziva. ”Po tem filmu pa sem si rekel, da nimam druge možnosti kot te, da se lotim režiranja, kar se je izkazalo za pravo odločitev. Režija je na prvem mestu mojega profesionalnega življenja, za igranjem,” je odkrit Ben.

Ben Affleck in Jennifer Lopez
Foto : Profimedia

Spomnimo, Jennifer in Ben sta se spoznala na snemanju filma, leto dni zatem pa sta bila že zaročena. Med snemanjem filma je bila Jennifer poročena s plesalcem in koreografom Chrisom Juddom (na sliki). Ben sicer zatrjuje, da sta bila takrat z Jennifer le dobra prijatelja, toda J.Lo se je hitro ločila in kmalu zaročila z Benom.

Jennifer Lopez, Chris Judd
Foto : Profimedia

Poroko sta načrtovala za september 2003, vendar sta jo – bojda zaradi prevelikega zanimanja javnosti – odpovedala. Toda verjetno to ni bil glavni razlog, saj sta se kmalu zatem razšla, Jennifer pa se je že leta 2004 poročila s pevcem Marcom Anthonyjem (na sliki), s katerim ima danes 13-letna dvojčka Emmo in Maxa. Po ločitvi marca leta 2014 je bila do lani v zvezi z nekdanjim igralcem bejzbola Alexom Rodriguezom, pred kratkim pa je, kot vemo, obudila staro ljubezen z Benom.

Jennifer Lopez, Marc Anthony
Foto : Profimedia