Bo Chris Evans, “Stotnik Amerika”, res razglašen za najbolj seksi moškega?

Magazin 08. Nov 202112:15 0 komentarjev
Chris Evans
Profimedia

Po ameriških tabloidih se je razširila vest, da bo revija People z letošnjim nazivom najbolj seksi moškega okronala 40-letnega igralca Chrisa Evansa.

Chris Evans je širšemu občinstvu najbolj znan po vlogi kapitana Amerike v seriji Marvelovih superjunaških ZF-filmov, zaradi česar spada tudi med najbolje plačane igralce, svojo kariero pa je začel z vlogami v televizijskih nadaljevankah.

Spletni spodrsljaj s spolovilom

Kot so zapisali pri opravljivem spletnem portalu Page Six, naj bi pri reviji People Evansu želeli laskavi naslov podeliti že lani, a je nato jeseni prišlo do njegovega razvpitega spodrsljaja: po nesreči je na Instagramu objavil sliko svojega spolovila.

Igralec je sporno objavo sicer umaknil takoj, ko je spoznal, kaj se je zgodilo, a prepozno: številni od njegovih 5,7 milijona sledilcev so naredili posnetek zaslona in podoba je dobila večno življenje.

Evans, ki na družbenih omrežjih pogosto glasno izraža mnenje o aktualnih družbenopolitičnih tematikah, se je v kočljivi situaciji odlično znašel, negativno pozornost je izkoristil za ozaveščanje o pomembnosti udeležbe na predsedniških volitvah.

S Seleno še skrivnostna

Postavnega svetlolasca te dni romantično povezujejo s Seleno Gomez, a nobeden od vpletenih zveze ni potrdil. Pred tem je bil Chris v razmerju z igralko Lily James, več let pa sta bila skupaj (in nekajkrat vmes tudi narazen) s še eno stanovsko kolegico, Jenny Slate.

Evansov glas bomo v kratkem lahko slišali v vlogi Buzza Lightyeara v prihajajočem Pixarjevem animiranem filmu Lightyear, ki sledi njihovi franšizi uspešnici Svet igrač.

Lightyear, Chris Evans
Profimedia

Lani je naziv najbolj seksi moškega pripadel igralcu Michaelu B. Jordanu, zvezdniku Črnega panterja.

Pri reviji People namigovanj o novem nosilcu naslova še niso komentirali.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!