Brooke Shields o tem, da je biti mama njena najljubša vloga

Magazin 09. Avg 202215:15
Delite:
Brooke Shields, Grier Henchy, Rowan Henchy
Foto: Profimedia

Zagotovo je Brooke Shields ena redkih igralk, ki je tako rekoč odraščala pred kamerami. To je seveda pustilo posledice, a danes je srečna ženska z uspešno kariero, ljubečim možem in dvema hčerama, ki ju obožuje.

Brooke Shields (57) je svojega drugega soproga, scenarista in producenta Chrisa Henchyja (58) spoznala leta 1999. Bila je ljubezen na prvi pogled, ko je Chris našel njeno pobeglo psičko Darlo. Po osmih mesecih sta se leta 2001 tudi poročila.  Dve leti zatem sta se razveselila hčerke Rowan Francis (19), Brooke pa je padla v poporodno depresijo. “V meni so se mešali občutki žalosti, melanholije, besa in ravnodušnosti. Vse, samo sreče ni bilo. Vmes sem razmišljala tudi o samomoru,” odkrito pripoveduje Brooke o tistem obdobju. S pomočjo psihiatrov in soproga ter zdravil je bolezen obvladala, depresija pa je po vsem izginila po rojstvu druge hčerke Grier Hammond (16) leta 2006.

Brooke Shields, Chris Henchy
Foto : Profimedia – Brooke Shields leta 2006, ko je pričakovala drugega otroka, in soprog Chris Henchy.

Danes ima Brooke s svojima hčerama čudovit odnos. ”Moji hčeri sta moje največje veselje v življenju in najraje na svetu sem njuna mama,” pravi Brooke, ki pa dodaja, da je njen odnos do hčerk povsem drugačen od odnosa, ki ga je imela sama s svojo mamo. ”Moja mama je vse življenje podredila meni in moji karieri, sama pa želim, da sta moji hčeri samostojni ženski, ki nista niti malo odvisni od mene. Menim, da mi to dobro uspeva.” Brooke priznava tudi, da ji ne bo vseeno, ko bosta hčerki odšli od doma. Prva bo Rowan, ki že ima resnega fanta. ”Obema sem dala vedeti, da sem se že sprijaznila z dejstvom, da bo hiša nekoč prazna brez njiju.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar