Igralka Cox razkrila začetek ljubezenske zgodbe med Chandlerjem in Monico

Magazin 15. Nov 202309:23 0 komentarjev
Courteney Cox in Matthew Perry
Foto: PROFIMEDIA

Ameriška igralka Courteney Cox, ki je v izjemno priljubljeni humoristični nanizanki Prijatelji igrala dekle Chandlerja Binga, s katerim je zaslovel igralec Matthew Perry, se je na družbenem omrežju Instagram poklonila pokojnemu soigralcu.

“Hvaležna sem za vsak trenutek, ki sem ga preživela s teboj, Matty, in pogrešam te vsak dan. Ko z nekom sodeluješ tako tesno, kot sem sodelovala z Matthewem, je na tisoče trenutkov, za katere si želim, da bi jih delila. Za zdaj je tu eden mojih (trenutkov, op. a.) najljubših,” je na družbenem omrežju Instagram zapisala ameriška igralka Courteney Cox, ki je v humoristični nanizanki Prijatelji igrala dekle Chandlerja Binga, tega pa je igral pokojni Matthew Perry.

Cox je ob objavljenem posnetku, ki je, kot omenjeno, med njenimi najljubšimi, predstavila ozadje enega od prizorov iz Prijateljev. “Chandler in Monica naj bi si v Londonu delila zgolj eno noč. Toda odziv občinstva je postal začetek njune ljubezenske zgodbe. V tem prizoru, preden smo začeli snemati, mi je zašepetal smešno vrstico, ki naj bi jo izrekla. To je pogosto počel. Bil je zabaven in prijazen,” je dodala igralka.

Po smrti Matthewa Perryja, ki je umrl 28. oktobra na svojem domu v 55. letu starosti, se vrstijo odzivi njegovih soigralcev in tesnih sodelavcev. Nekaj dni po smrti so Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer in Matt LeBlanc v skupni izjavi dejali, da gre za “nepojmljivo izgubo”.

V torek se je pokojnemu na Instagramu poklonil tudi LeBlanc, ki je v legendarni nanizanki igral Joeyja Tribbianija, Chandlerjevega najboljšega prijatelja in sostanovalca. Perryja so k večnemu počitku pospremili 4. novembra. Pokopali so ga na pokopališču nasproti studia Warner Bros, kjer so pokopani številni hollywoodski zvezdniki.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!