Jennifer Lopez prvič javno o obnovljeni zvezi z Benom Affleckom

Magazin 02. Feb 202213:44 0 komentarjev
Jennifer Lopez, Ben Affleck
Profimedia

V svetu zabave je že pred časom močno odmevala novica o tem, da sta zvezdnika, ki sta nekoč bila v zvezi, spet našla drug drugega.

Minulo pomlad sta pevka in igralka Jennifer Lopez in igralec Ben Affleck na novo odkrila staro ljubezen in marsikoga presenetila. O svoji zvezi nista želela preveč govoriti, s pojavljanjem na javnih dogodkih in izkazovanjem naklonjenosti pred kamerami pa o njuni povezanosti ni bilo nobenega dvoma.

52-letna Jennifer pa je zdaj prvič javno govorila o obnovljeni zvezi z Benom, in sicer v ekskluzivnem intervjuju za revijo People: “Nikoli nisem bila bolje. Mislim, da smo vsi skupaj v zelo lepem trenutku,” pravi zvezdnica. Svoje sreče se res dobro zaveda, saj niza poslovne uspehe, poleg tega pa ima dva zdrava in živahna otroka, 13-letna dvojčka Maxa in Emmo.

Spomnimo: Jennifer in Ben sta bila par od leta 2002 do 2004, bila sta tudi zaročena, a sta se razšla. Ko so lani iskrice med njima postale izrazite, sta se oba malce bala, kot je priznala Jennifer. Še dobro sta se spominjala pozornosti javnosti in medijev, ki ju je obkrožala prvič. “Preden sva objavila, da sva v zvezi, sva bila naivna in so naju povozili.” To so besede, s katerimi je pevka in igralka opisala takratne dogodke. Tokrat pa je drugače.

“Zdaj sva starejša, pametnejša, imava več izkušenj, v življenju sva na drugih pozicijah. Zdaj imava otroke, zelo se zavedava teh reči. Prav tako sva zelo zaščitniška, saj je to čudovito obdobje za vse nas,” pravi Jennifer, ki še dodaja, da je zelo srečna v zvezi, polni ljubezni in veselja. Učila sta se iz svojih napak – kot mlad hollywoodski par sta nenehno svoja obraza gledala na naslovnicah tabloidov, kar je vsekakor velik pritisk. Na koncu je bilo vsega preveč, zato sta se tudi razšla. A 20 let pozneje je drugače.

“Način, kako so zadeve zdaj drugačne, je lep. Čutiva jih drugače kot pred vrsto let … Več je spoštovanja, kar je lepo,” pravi igralka, ki se dobro zaveda, kako neverjetno lepo drugo priložnost sta dobila oba.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!