Josh Duhamel pred poroko pristal na urgenci

Magazin 23. Sep 202215:15
Josh Duhamel
Profimedia

Igralec Josh Duhamel je razkril več podrobnosti o poškodbi, ki jo je staknil pred poroko z Audro Mari.

V oddaji The Late Late Show je igralec voditelju Jamesu Cordenu podrobno razložil, kako se je vse skupaj odvijalo noč pred velikim dnevom. Na urgenco so ga prepeljali po tem, ko se je popolnoma predal glasbi na avtobusu, na katerem je potekala predporočna zabava. “Torej, dan pred poroko smo imeli zabavo in poškodoval sem si hrbet, zato na dan poroke nisem mogel vstati iz postelje. In to na dan, ko moraš biti sposoben sprehoditi se do oltarja.”

Nekaj ur pred poroko so ugotovili, da je pri zvezdniku prišlo do zdrsa medvretenčne ploščice. Dali so mu protibolečinsko injekcijo, zaradi katere je “preživel” poroko, vso noč naj bi bil brez bolečin. “Toda potem, ko sem se naslednji dan ponovno zbudil, nisem mogel vstati iz postelje.” Dodal je še, da je njegov hrbet zdaj v redu.

Josh Duhamel in Audra Mari sta se začela sestajati leta 2019, zaročila pa sta se januarja lani, kar sta razkrila z objavo fotografije na Instagramu. “Našla je sporočilo v steklenici, ki jo je naplavilo na obalo, in rekla je DA!” Oba sta bila presrečna, igralec pa je v roki držal ročno napisano pismo, kjer je pisalo: “Audra Diane Mari, se boš poročila z mano?”

10. septembra sta se poročila v Severni Dakoti, po besedah očividca naj bi bilo slavje na strehi tamkajšnjega hotela Jasper. Vir blizu para je razkril, da se je par izvrstno zabaval in da je bil večer čudovit. Z nevesto sta tudi zaplesala na skladbo Jordana Davisa z naslovom Buy Dirt.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.