Kobe Bryant bi bil ponosen: Njegova najstarejša hčerka je izjemna

Magazin 06. Apr 202210:30
Delite:
Natalia Bryant
Foto: Profimedia

Natalia Bryant zdaj šteje 19 let, a že niza poslovne uspehe, preizkuša se tudi v manekenskih vodah.

Hčerka pokojnega košarkarja Kobeja Bryanta, Natalia Bryant, je pred kratkim požela veliko pozornosti na Vanity Fair Oscar partyju. Mladenka se je namreč na zabavi pojavila v čudoviti zlato-črni obleki, ki je bila zelo vpadljiva. K temu je zagotovo pripomogel drzen dekolte v kombinaciji z njenim elegantnim gibanjem in skrivnostnim izrazom na obrazu.

Natalia Bryant
Foto : Profimedia

Sicer pa je Natalija že pred časom razkrila, da jo moda zelo zanima. ”Spremljam vse dogodke v modni industriji, odkar vem zase, sem hotela biti manekenka. Zavedam se, da se moram še veliko naučiti, a tudi čutim, da je to odlična priložnost, da se naučim in izrazim na najbolj kreativen način,” je dejala Natalia.

S hčerko se je na svojem profilu na Facebooku pohvalila tudi ponosna mama Vanessa Bryant, ki je ob fotografiji zapisala: “Zlata boginja.” Številni sledilci so se z njo še kako strinjali in v komentarjih zapisali same pohvalne besede.

Skupaj z mamo je sodelovala v kampanji modne znamke Bvlgari, leta 2021 pa je krasila naslovnico majske izdaje revije Teen Vouge.

Sicer je Natalia najstarejša od štirih hčerk Vanesse in Kobeja Bryanta. Ob Gini, ki je skupaj z očetom umrla v tragični helikopterski nesreči leta 2020, imata še hčerko Bianco Belo, ki zdaj šteje pet let, najmlajša Capri pa se je rodila le pol leta pred smrtjo očeta in sestre.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar