Končno znano, kje je frontman skupine Måneskin staknil poškodbo noge

Magazin 18. Maj 202216:43 0 komentarjev
Måneskin
Profimedia

Zmagovalci Evrovizije 2021 Måneskin so se pred dnevi vrnili na evrovizijski oder in gledalci so hitro opazili, da se Damiano David ne počuti ravno najbolje.

Na odru v Torinu so premierno predstavili nov singel Supermodel, nastop so izvedli zelo profesionalno, saj med njim ni bilo opaziti, da bi bilo z Damianom karkoli narobe. Ko pa je frontman poklepetal z voditelji, pa se je hitro videlo, da nekaj ni v redu, saj je komaj stal, njegov obraz pa je bil skremžen od bolečin. Ob odhodu z odra se je oprl na kolega in številni so pomislili, da se je med nastopom poškodoval.

Toda njegova poškodba se ni zgodila tistega dne. Kot je pozneje pojasnil, si je zvil gleženj med snemanjem novega videospota. Med tekom mu je nenadoma zdrsnilo, zaradi česar je padel. Zdravniki so takoj začeli zdravljenje, toda na evrovizijskem nastopu se je zanesel le na svoje ravnotežje, saj ni želel uporabiti bergel. Pozneje je na Instagramu objavil fotografijo, na kateri v roki drži berglo.

Ko so ga vprašali, kakšen nasvet bi dal novim zmagovalcem, je dejal: “Zabavajte se in ne približujte se mizi.” S tem se je pošalil na lasten račun, saj so ga lani obtožili, da je med čakanjem na razglasitev zmagovalca z mize ”posnifal” kokain.

Oboževalce je pogled na pevca zelo razžalostil, eden od njih je zapisal: “Ubogi Damiano”, nekdo pa je zapisal še, da upa na hitro celjenje njegove noge. Številni so tudi pohvalili njegovo pogumno držo: “Kapo dol za Damiana, ki je kljub poškodbi nastop izpeljal profesionalno.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!