Mariska Hargitay o tragični smrti mame, hollywoodske ikone Jayne Mansfield

Magazin 14. Jan 202213:45 0 komentarjev
Mariska Hargitay
Profimedia

Igralka Mariska Hargity, ki je pri nas najbolj znana po svoji vlogi v seriji Zakon in red, je po 50 letih za medije spregovorila o tragični izgubi svoje mame, ki je umrla v prometni nesreči, velike zvezde in hollywoodskega seks simbola, Jayne Mansfield.

Tudi takrat triletna Mariska Hargitay je bila leta 1967 udeležena v tej tragični prometni nesreči, v kateri sta poleg Mansfieldove umrla še 19-letni Ronald B. Harrison in igralkin odvetnik in partner Samuel S. Brody. V avtu sta bila poleg Mariske še njena sinova iz prvega zakona, a vsi otroci, ki so spali na zadnjih sedežih in jih ni vrglo iz avtomobila, so preživeli. Tako je Marisko s svojo drugo ženo vzgajal oče Mickey Hargitay, madžarsko-ameriški igralec in takrat tudi mister Universe.

Jayne Mansfield
Profimedia

Mama je bila ikona Hollywooda

Mariska, 53 let, je že večkrat povedala, da se nesreče ne spomni, čeprav jo nanjo spominja brazgotina, ki jo ima na glavi. Seveda so jo ves čas kariere primerjali z lepo in zelo pametno mamo, kar Mariski nikoli ni bilo preveč všeč. “Na določen način je bilo biti hčerka hollywoodske ikone veliko breme. Včasih sem sovražila stalne primerjave z mamo. Da sem jo izgubila tako majhna, je pustilo veliko brazgotino na moji duši. Tega pa mediji nikoli niso razumeli,” je za Closer Weekly povedala televizijska zvezdnica. “A seveda me je vse to oblikovalo v osebo, kot sem danes. Razumem potovanje, ki ga prinese življenje. Veliko stvari sem morala doživeti, da sem danes tu, kjer sem.”

Mariska Hargitay
Profimedia

Danes je Mariska predvsem mama in žena, ti dve vlogi jo osrečujeta najbolj v življenju: “Mislim, da sem šele kot mama in žena našla mir. Zdaj razumem ljubezen, ki jo je v sebi imela moja mama, zdaj se ji počutim bližje.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!