Navihana Stephanie iz serije Polna hiša že četrtič skočila v zakon

Magazin 03. Avg 202208:00
Delite:
Jodie Sweetin
Foto: Profimdia

Igralka Jodie Sweetin ima za seboj kar nekaj burnih let, a očitno se je dama, ki je kot otrok postala televizijska zvezda, končno malo umirila. Njena prva vloga je bil lik Pamele v filmu Valerie (1987), a ko je dobila vlogo ljubke Stephanie Tanner v Polni hiši, je v hipu postala mala zvezda. Po treh zakonih in dveh otrocih se je zdaj poročila s pet let mlajšim socialnim delavcem Mescalom Wasilewskim. "Zdaj sem končno srečna," pravi 40-letnica, ki igra tudi v nadaljevanju serije Fuller House, ki jo lahko gledate na Netflixu.

Na Malibuju sta v soboto Jodie in Mescal priredila intimno slovesnost, na katero sta povabila le izbrane goste. Obkrožena sta bila z najbližjimi sorodniki in soigralci iz Polne hiše, med katerimi sta bila John Stamos in Candace Cameron Bure. “Vem, da imam pravega partnerja do konca življenja,” pravi 40-letna Jodie, ki se je januarja zaročila z Wasilewskim. “Ne bi mogel biti bolj hvaležna in srečna.”

Nevesto, oblečeno v obleko Lili Bridals, je do oltarja spremil oče Sam, medtem ko sta ji hčerki iz prvih dveh zakonov – Zoie, 14 let, in Beatrix, 11 let – ves čas stali ob strani, ko sta si z Wasilewskim izmenjala poročni zaobljubi in prstane iz zlatarne Kay Jewellers, piše revija People, ki je tudi dobila ekskluzivne fotografije. “Nisem hotela velike poroke s številnimi gosti, želela sem majhno slovesnost. Gre le za dobro hrano in dobre prijatelje – in utripajoče luči!” pravi Sweetin o poročnem sprejemu, ki ga je načrtovala znana organizatorka porok in svečanih dogodkov Sara Landon Events.

Full House,
Foto : Profimdia

Jodie je imela v preteklosti veliko težav z alkoholom in zasvojenostjo z drogami, večkrat se je pobrala in še večkrat vrnila na stara pota odvisnosti. Leta 2002 se je poročila s policistom Shaunom Holguinom, a je na skrivaj še vedno jemala droge. Zakon se je končal štiri leta pozneje. V biografiji UnSweetined, ki je izšla leta 2009, je igralka priznala, da je leta 2004 s soigralcem Johnom Stamosom, ki je v seriji igral njenega strica, in soigralko Ashley Olsen preživela noč, polno drog in alkohola. Vsi trije naj bi končali v isti postelji. Leta 2005 je odšla na prvo zdravljenje, ki ni bilo uspešno. Na zdravljenju je bil večkrat tudi John Stamos, tako da je uspeh v seriji Polna hiša zmešal glavo kar nekaj igralcem, ki si po koncu snemanja niso znali več urediti življenja.

Jodie Sweetin
Foto : Profimedia

Leta 2007 je vzela prevelik odmerek drog, življenje pa ji je rešil drugi mož Codyj Herpina, s katerim ima tudi hčerko. No, leto dni zatem se je Jodie ločila še drugič, pet let pozneje pa je še tretjič stopila pred oltar, in sicer z glasbenikom Mortyjem Coylom, s katerim ima hčerko. Zakon je trajal le eno leto. Zdaj se končno zdi, da je mala Jodie odrasla in da bo lahko srečno živela do konca svojih dni.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar