Spoznajte Luno, ljubko psičko, ki ima več oblačil kot njena lastnica

Magazin 27. Mar 202208:30 0 komentarjev
Kuža
Posnetek zaslona | lunacockerpooo Instagram

Luna je cockapoo, hibrid med koker španjelom in pudljem. In je verjetno ena najbolj modnih psičk.

Lastnica Nicole Boran Luni elegantna oblačila in dodatke kupuje vse od njenega tretjega meseca starosti – in priznava, da ima psička zdaj več oblačil, kot jih ima sama. Danes ji sicer veliko kosov tudi podarijo.

Osemmesečna psička Luna je ponosna lastnica 16 različnih puloverjev, 25 pasov in cele vrste dodatkov. Različne blagovne znamke pa ji pošiljajo tudi brezplačne kose – Nicole je spalnico za goste spremenila v garderobo in fotografski studio za psičko. “Vsak dan je na pošti nekaj zanjo in poštar zdaj, ko ima paket za nas, ve, da je za Luno.”

Ko gresta na sprehod, Nicole veliko več časa porabi za stiliranje psičke, sama nato obleče trenirko in pravi: “Tako da je psička zagotovo videti bolj modno kot jaz.”

Lunina garderoba vključuje tudi kose, ki jih navdihujejo znani oblikovalci, kot sta Dior in Gucci – in pogosto so njena oblačila barvno usklajena z ustreznimi dodatki.

Luna ima seveda tudi redne obiske v pasjem salonu, da vedno izgleda najbolje. A kot pravi lastnica, s tem ne pretirava. “Vsakih šest tednov jo peljemo k frizerju, seveda se mora včasih okopati doma, če je bila zunaj v blatu. Poleg tega potrebuje česanje dvakrat na dan.”

Vir: metro.co.uk