Tedenski horoskop (od 21. do 28. januarja): Čas je za prijetna spoznanja

Magazin 19. Jan 202409:13 0 komentarjev
Tedenski horoskop
Profimedia

Nekateri bodo ugotovili, da imajo okrog sebe ljudi, na katere se lahko zanesejo. V tedenskem horoskopu preverite, kaj astrologi pravijo za vaše znamenje.

Oven

V ponedeljkovi situaciji boste spoznali, da vam določeni ljudje še vedno trdno stojijo ob strani. Tisti, ki so vas nečesa po krivici obtožili, se vam bodo opravičili. Z dvignjeno glavo boste premagali napetosti in se dogovarjali, kaj bi lahko v prihodnje s skupnimi močmi izboljšali. Na področju čustev nikar ne oklevajte, ampak v nedeljo, ko boste bolj sproščeni, naredite tisto, kar bi morali narediti že zdavnaj, vam napoveduje tedenski horoskop.

Bik

V tednu pred vami si boste naložili nekaj dodatnega dela, kar vam bo dolgoročno prineslo boljši zaslužek. Predolgo ste bili povsem po nepotrebnem obremenjeni z določenimi vzorci, zato vas bo še nekaj časa spremljal občutek, da ste od vsega skupaj že močno utrujeni. Konec tedna prihaja čas za soočenja na področju zasebnih odnosov. Naredite, kar zahtevajo od vas, le tako se bo vse skupaj razvilo v pravo smer.

Dvojčka

Ponedeljek je odličen čas za začetek sodelovanja, ki vas lahko popelje k zelo ugodnim rezultatom. Ker se nestrpnost postopoma umirja in prihaja mir, boste imeli odlično priložnost za osebni napredek. Ni izključeno, da se boste umaknili od nekoga, ki vas samo obremenjuje s svojimi neprestanimi pripombami. Tam, kjer se še pred kratkim niste najbolje počutili, boste ustvarili razigrano razpoloženje, vam napoveduje tedenski horoskop.

Rak

V začetku tedna, ko se bo ves čas nekaj dogajalo, vas bodo vznemirjale in omejevale finančne obveznosti. Določena oseba bo zmedena zaradi vaše neodločnosti, zato pazite, da ne boste izpadli neodgovorno. Ljubezensko področje bo v petek, ko boste želeli presenečati, bolj pomembno od posla in družabnega življenja. Pazite, da ne boste z raznimi nenadnimi zavrnitvami odnosov preveč razburkali. Zainteresirani boste za spremembe, ki jih bo treba najprej analizirati.

Lev

Najbolj pomembne v ponedeljek in torek bodo finance, ki jih boste želeli na spontan način obogatiti. Dokler se ne boste odločili, kaj ste pripravljeni žrtvovati, ne pričakujte rezultatov. V četrtek, ko nastopi polna luna, pričakujte zaplete in nesporazume, saj se boste v mislih ves čas vračali in se obremenjevali, kaj bi lahko naredili drugače. Reševanje družinskih težav bo na vrsti v nedeljo, ko se boste vsi skupaj trudili za zmanjšanje napetosti.

Devica

V poslovnem okolju boste morali biti v torek, ko bo luna v raku, bolj prožni, zato ne pozabite prisluhniti notranjim vzgibom. Tokrat boste imeli dovolj časa, da zberete vse potrebne informacije in se pripravite na zahtevno nalogo, od katere bo v prihodnje veliko odvisno. V četrtek, ko nastopi polna luna, nikar ne imejte tako visokega ega, saj vas bo to teplo še dolgo časa. Motilo vas bo tudi, da ne boste povsem samostojni, vam napoveduje tedenski horoskop.

Tehtnica

V službi se poskusite čim prej osamosvojiti, saj ste siti nenehnega poizvedovanja in prilagajanja za vsako ceno. Poskusite narediti nekaj drugačnega, nekaj, kar vas obenem sprošča, poigrajte se z mislimi, ki jih bo vodila kreativnost. V četrtek boste komaj čakali, da bi bile določene obveznosti že mimo, vendar zaradi naporne energije polne lune prav nič ne bo šlo tako zlahka. V pomembno zadevo ali odločitev bi morali vložiti nekaj dodatne energije.

Škorpijon

V začetku tedna vas veliki načrti drugih ne bodo pritegnili, saj vas bo zanimalo le to, kako se popolnoma sprostiti. Kljub temu da so želje neverjetne, se vsaj za trenutek spustite na realna tla. S pomočjo vpliva polne lune v četrtek se boste poglabljali vase, kar bo ugodno vplivalo na vašo potrpežljivost, ki vam jo je v zadnjem obdobju primanjkovalo. Težave so psihičnega izvora, zato poskusite pozabiti na stvari, ki jih ne morete spremeniti.

Strelec

Najprej se nekoliko razbremenite in ugotovite, kaj vas moti ali ovira, šele nato se soočite s svojimi čustvenimi odločitvami. V sredo lahko spet pogumno uresničujete svoje načrte, naj vas obremenilni komentarji ne spravijo v dvome. Prijatelji vas bodo v soboto in nedeljo vabili ven in vztrajali, da potrebujete zabavo. Čeprav boste notranje nemirni, se nikar ne zapirajte vase, saj lahko skupaj premostite napetosti, vam napoveduje tedenski horoskop.

Kozorog

Z energijo sonca v znamenju vodnarja boste delovali po spontanem načrtu, ki ste si ga pred kratkim zastavili. Nič se vam zaradi pogumne energije ne bo zdelo tako resno in usodno. Vse se bo dogajalo s pospešeno hitrostjo in zgodilo se vam bo veliko lepega. Pazite pa, da se v četrtek, ko bo nastopila polna luna, po nepotrebnem ne zapletete v težave, ki vas lahko utrudijo. Prav tako se ne pritožujte preveč, saj vas lahko nekdo narobe oceni.

Vodnar

Razmišljali boste o tistih prednostih, ki jih doslej še niste uporabili, in o priložnostih, ki ste jih v preteklem obdobju pospravili v predal. Vezani vodnarji in vodnarke se boste večkrat znašli v prijetnem objemu. Samski, posvetite se uresničevanju že pozabljenih, vendar zelo strastnih načrtov. V dobro voljo vas bo spravil klepet z nekom, ki vam je zanimiv, ker izstopa iz povprečja.

Ribi

V torek in sredo, ko bo luna v raku, boste na vsakem koraku prebujali umirjeno in nežno naravo. Zadeva, ki je za vas pomembna, bo potekala drugače, kot ste sprva načrtovali, toda nikar ne obupajte, saj še nič ni izgubljeno. Prek pogovora boste spoznali, da ste še vedno blizu nekomu, ki v vas vzbuja prijetne občutke. Finance in poslovni podvigi bodo konec tedna, ko se boste želeli posvetiti izključno sebi, področja, ki se jim boste z veseljem izognili, vam napoveduje tedenski horoskop.

Pripravil: Horoskop.si

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!