Tedenski horoskop (od 27. 11. do 3. 12.): Živahno bo, izkoristite prednosti

Magazin 24. Nov 202312:58 0 komentarjev
tedenski horoskop, ura, venera, lev
PROFIMEDIA

Astrologi napovedujejo živahno dogajanje – nekateri naj kar izkoristijo prednosti, ki se jim ponujajo. V tedenskem horoskopu preverite, kako kaže vašemu znaku.

Oven

V ljubezni boste z energijo Venere v znamenju tehtnice zavlačevali, saj boste želeli o vsem skupaj najprej razmisliti. Učinkovito izkoristite svoje prednosti na področju kariernega okolja in uporabite iznajdljiv pristop glede denarja. V petek, ko Merkur preide v kozoroga, boste utrujeni od zahtev, ki jih drugi postavljalo pred vas, ne da bi vas prej karkoli vprašali. Ideje in žgečkljiva mnenja bodo čez vikend bogatili področje čustev, vam napoveduje tedenski horoskop.

Bik

Že v začetku tedna se pripravite na pomembne odločitve, da ne boste spregledali tiste smernice, ki obljublja boljši zaslužek. Nadaljujete v visoki prestavi, saj vas čez teden čaka nekaj presenečenj. Sprejmite pozitivno energijo Sonca v znamenju strelca, pogum in samozavest lahko izkoristite tudi na finančnem področju. Na čustvenem področju vam bo šlo presenetljivo dobro, saj boste v nedeljo pripravljeni na kompromise.

Dvojčka

Nekaj, na kar vas bodo v začetku tedna na področju dela opozorili, lahko zmoti vaš ritem. Po eni strani boste razpoloženi za vznemirljive zgodbe, po drugi strani pa boste iskali svoj mir. V petek, ko se bo za vaš okus na področju dela preveč dogajalo, boste nekoliko razdraženi in nezainteresirani. Težave boste imeli predvsem s prilagajanjem. V soboto in nedeljo poskrbite za dovolj spanca, gibanje in zdravo prehrano.

Rak

Pustite prostor optimizmu, ki ga prebuja Sonce v strelcu, ravno to bo tisto, kar vas lahko izvleče iz primeža slabega počutja in neprestanega nerganja. Razmišljali in odločali se boste glede napovedanega srečanja, ki vam povzroča metuljčke v želodcu. Končno boste občutili, da nekomu pripadate brez dvomov in zadržkov. Ker boste v nedeljo nasičeni od vseh tedenskih obveznosti, boste nerazpoloženi za resne pogovore, vam napoveduje tedenski horoskop.

Lev

Nasvet, ki vam ga bo prišepnil nekdo od sodelavcev, bi morali sprejeti, namesto da le prikimavate in potem delate vse narobe. V četrtek, ko bo luna v raku, boste bolj sočutni, prisotna bo želja pomagati tistim, ki niso tako sposobni kot vi. Poskusite se proti koncu tedna vživeti v vlogo nekoga, ki vam resnično veliko pomeni. Šele tako boste v nedeljo resnično razumeli, kaj bi bilo treba storiti.

Devica

V teden se boste podali popolnoma umirjeni, zato boste dosegli odlične rezultate, še posebej na področju kariere, kjer vam ne bo ušla nobena malenkost. S sodelavci boste znali poiskati skupni jezik. Pomembno bo, da se večkrat ustavite in prisluhnite tudi drugi strani, saj boste razmere tako lažje razumeli. V soboto se vas bo dotaknil občutek, da čas beži prehitro, da bi opravili vse, kar ste si zamislili.

Tehtnica

Pogumno boste z energijo Sonca v znamenju strelca zagovarjali svoja stališča, povezana s področjem dela, tudi če se večina ne bo strinjala z vami. Na čustvenem področju se vam z Venero v tehtnici nakazujejo lepši časi, zato bodite pozitivni in stavite na iskreno delovanje. V petek vas bo zanimiva informacija pripravila do tega, da se vključite v zadevo, ki lahko dolgoročno izboljša finančno stanje, vam napoveduje tedenski horoskop.

Škorpijon

Zaznave, ki se bodo vrstile, bodo v ponedeljek, ko nastopi polna luna v znamenju dvojčkov, zelo nejasne, dokler ne boste o njih iskreno spregovorili. Skušajte biti več sami, obdani s svojimi mislimi. Proti koncu tedna boste zlahka uresničili svoje želje, saj boste veliko bolj sproščeni. V situaciji, ki je za družinske člane zelo pomembna, se igrate z ognjem, zato pazite, da se ne boste opekli.

Strelec

Končno se vam bo z energijo Sonca v vašem znamenju ponudila priložnost, ki jo je vredno čim prej izkoristiti. Simpatični in privlačni boste, kar se vam lahko obrestuje na ljubezenskem področju, ne glede na to, ali ste vezani ali samski. Nekaj nepričakovanih opravkov se bo v petek nakopičilo, zato se nikar ne pustite motiti. Za družinske situacije si bo treba v nedeljo vzeti malo več časa in se vanje malo bolj poglobiti.

Kozorog

Veliko vam bo pomenil nekdo, ki vas vedno razume, ne glede na to, kakšno vsebino razlagate in kako se odzivate v kočljivih situacijah. Od radosti boste uživali v obilju, morda boste ponovno obudili nekaj, kar zelo radi počnete. V soboto in nedeljo boste oddajali izredno pozitivno energijo. Spoznali boste tudi, da pregovor Kdor čaka, dočaka zelo drži. Ljubezenska vibracija bo strastna, vam napoveduje tedenski horoskop.

Vodnar

V teden boste zaplavali v skladu z življenjskim tokom, priložnostim, ki prihajajo, se boste brezskrbno predali. Poskrbite, da vam zamude, ki se bodo vrstile v ponedeljek, zaradi neugodne energije polne lune ne ukradejo priložnosti. Delo bo potekalo napredno, brez zapletov, kar se bo poznalo tudi na bančnem računu. V nedeljo vas bo nerviral nekdo, ki neprestano kritizira, čeprav brez pravega vzroka.

Ribi

Z energijo sonca v znamenju strelca bodite odprti in sproščeni. Vsaka informacija, ki jo boste dobili, bo skrivala v sebi zanimive razsežnosti. V sredo, ko bo luna v raku, se lahko vse skupaj postavi na glavo, saj vas čaka zanimiva vsebina, odločitev ne bo enostavna, ker bo na voljo veliko različnih možnosti. V pomembno situacijo v domačem krogu bodo v nedeljo vpletena tudi čustva, ki bodo nihala iz ene skrajnosti v drugo.

Pripravil: Horoskop.si

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!