Tedenski horoskop (od 29. 1. do 4. 2.): Prihaja intenzivno obdobje

Magazin 26. Jan 202410:32 0 komentarjev
štiri dekleta
Foto: PROFIMEDIA

Morda bo malce bolj intenzivno obdobje kot običajno, a vse je za nekaj dobro. V tedenskem horoskopu preverite, kako kaže vašemu astrološkemu znamenju.

Oven

Zadeve, ki se prebujajo v krogu sodelavcev in vas obremenjujejo, skušajte urediti tako, da se boste lahko umirjeno podali naprej brez slabega občutka. Nekaj, kar se je pred kratkim zakompliciralo, vas bo, ko boste našli pravi razlog, smiselno usmerilo. Pozorni bodite tudi na nekoga, ki vam med vrsticami sporoča, kaj delate narobe. V nedeljo se vam v družinskem okolju nakazuje možnost, da nekaj pomembnega začnete znova, vam napoveduje tedenski horoskop.

Bik

Ko se bodo pojavili zapleti, vztrajate, dokler se vse skupaj ne razreši v pozitivni smeri. Ne dovolite, da vas v slabo voljo spravljajo stvari, ki niso odvisne od vašega delovanja. S pomočjo prijetnega dogajanja na področju ljubezni boste končno pozabili na nekaj zoprnega, kar se vam ves čas plete po mislih. Nova spontana izkušnja vas bo prepričala, da se brez pomisleka podate v nekaj odštekanega.

Dvojčka

Intenzivno boste začeli razmišljati o zadevah, ki ste jih v zadnjem obdobju zaradi raznih dvomov in nemoči postavili na stranski tir. Da se bodo zacelile določene rane, boste potrebovali še nekaj spodbude ter osebnega analiziranja. Na čustvenem področju se boste konec tedna zaradi občutka, da vam gre vse na živce, zapirali vase. Ne glede na to, ali ste vezani ali samski, pomembno vam bo, da se usmerite v bolj umirjeno delovanje.

Rak

Ker boste v začetku tedna razdražljivi, poskrbite, da boste delo opravljali v urejenem prostoru, brez oseb, ki vam kradejo energijo. Na področju ljubezni boste ves čas nihali iz ene skrajnosti v drugo, kar lahko povzroči še več nejasnosti. Izogibajte se prerekanju, raje se skupaj vsemu nasmejte. Za ugodne rešitve na področju kariere boste potrebovali več časa, poskusite tudi razmisliti, kaj bi bilo v tem trenutku najbolj smotrno za vas, vam napoveduje tedenski horoskop.

Lev

Svoje življenje boste dali pod drobnogled, kar vam bo prebudilo občutek, da ste na svoji poti stabilni. Če se boste sredi tedna prepustili energijskemu ozračju, se bo nekaj, kar je bilo na prvi pogled videti nerešljivo, razvilo boljše od pričakovanj. Poskusite se, ko boste napeti, sprostiti v družbi nekoga, ki je vedno zelo zabaven. V nedeljo vas bo presenetil namig o nadaljevanju določene situacije, saj si boste priznali, da nekomu ponovno zaupate.

Devica

Tegobe, ki vas vznemirjajo, zaupajte osebi, ki vas zna vedno pozitivno usmeriti ter vam podariti dober nasvet. Učinkoviti boste tudi na področju kariere, saj vas bo prebudila zanimiva informacija, ki vam v prihodnje obljublja boljše finančno stanje. Nikar pa v nedeljo, ko vas bodo ves čas radovedno nekaj spraševali, ne opravljajte, saj se lahko vse hitro izve in obrne proti vam. Koristna izbira v smeri dobrega počutja bo daljši pohod.

Tehtnica

V začetku tedna vas bodo na področju čustev obremenila nihanja razpoloženja. Prav tako vam ne bo všeč občutek, da se nič ne dogaja s pravim tempom. Lahko pa stavite na element, ki vas vedno reši, to je iznajdljivost, s katero boste na poslovnem področju kmalu spet na prvem mestu. Z navdušenjem boste v soboto, ko se boste družili s prijatelji, uporabili svojo obširno zakladnico znanja in prepričali nekoga o nečem novem, vam napoveduje tedenski horoskop.

Škorpijon

Nejasne razmere, ki se bodo pojavljale v začetku tedna, vas lahko za trenutek prestrašijo in popeljejo v zoprne slutnje. Prava rešitev bo rezervni načrt, ki ste ga v preteklosti že uporabili. V četrtek in petek vam bo zaradi gneče primanjkovalo fleksibilnosti. Iskali boste osebe, ki bi vam bile pripravljene pomagati, uspelo vam bo s prijaznim pristopom. Misli se bodo v nedeljo skladno uravnovesile, saj boste sproščeni.

Strelec

Na področju ljubezni boste sposobni brez zadržkov izražati svoje želje in si narediti prijeten načrt za prihodnje obdobje, ki bo seveda vključevalo vsaj kakšno krajše potovanje. Na področju kariere in denarja v petek ne boste najbolj zadovoljni, saj se boste s težavo odločili in izpeljali zadeve brez pravega navdušenja. Ovire se bodo pojavljale tudi v domačem krogu, saj ne boste imeli prave energije za sproščene debate.

Kozorog

Zaradi energije Venere v znamenju kozoroga bo občutek, povezan s čustvi, hladen in vi nekoliko nedostopni. V medsebojnih odnosih boste zaznavali neiskrenost, zato boste brskali po namenih drugih. Ne boste odnehali, dokler vam ne bo uspelo umiriti in sestaviti raztresenih misli. V soboto boste preveč stavili na eno karto, pri tem ne boste dobro premislili, zato se vam lahko zgodi razočaranje. Sorodniki bodo v nedeljo, če jim ne boste v vsem, kar si bodo zamislili, ustregli, nestrpni, vam napoveduje tedenski horoskop.

Vodnar

Razveselila vas bo samozavest, ki jo prebuja energija sonca v znamenju vodarja, razjezilo vas bo le nihanje na področju denarja. V ljubezenskih odnosih boste nečimrni, ker se spet ponavljajo stvari, ki vas jezijo. Kljub temu boste brez slabe vesti ignorirali prigovarjanje. Počutje bo večinoma odvisno od razpoloženja drugih, zato se družite s pozitivnimi obrazi in se izognite tistim, ki samo poudarjajo vse, kar je slabo.

Ribi

Ker že nestrpno pričakujete uresničitev nečesa, kar so vam obljubili, boste nestrpno spraševali in poizvedovali. Kljub drznim korakom bodo vsa dejanja previdno načrtovana, saj se boste zavedali, da si napak ne bi smeli dovoliti. V nedeljo bodite ne glede na dogajanje iskreni, le tako boste lažje prestajali nasprotovanja, ki jih boste deležni na področju odnosov s prijatelji. Izognite se kompliciranju.

Pripravil: Horoskop.si

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!