Kakšni ljubezenski zapleti vas čakajo zaradi Venere v znamenju kozoroga

Magazin 12. Nov 202116:50
Kozorog
PROFIMEIDA

Venera, planet ljubezni, užitkov, denarja in dobičkov, je 5. novembra priplula v Saturnovo hišo, v znamenje prizemljenega, hladnega in zvestega kozoroga. Nobenega dvoma ni, da bodo ljubezenska razmerja do 6. marca, še posebej do sredine decembra, še bolj kakovostna, resna in daljša. To bo številnim znamenjem prineslo odnos na višji ravni, na primer zaroko ali skupno življenje, a tudi številne zaplete.

Vsako znamenje bo nagrajeno, če le bo dosledno in vztrajno pri uresničevanju svojih načrtov. Ambicije in karierni dražljaji bodo dobili poln potencial, zato je idealen čas za menjavo službe, pa tudi tveganje, ki prinaša učinkovite rezultate. Zdaj bo vaš trud poplačan.

Oven

Če ne boste preveč hiteli, boste v poslu napredovali.

Strast je na vrhuncu, vendar morate energijo porabiti bolj racionalno.

Bik

Privlačni ste s šarmom in željo, da si uredite ljubezensko življenje. Izključena ni niti zaroka, obstaja tudi možnost sprave, intimnosti ali obnovitve in izboljšanja zanemarjenega odnosa.

Pričakuje vas finančni dobiček na koncu leta.

Dvojčka

Zresnili se boste in ta resnost vam bo pomagala premagati številne krizne razmere. Poiščite dober načrt, ne bodite leni. Izplačalo se vam bo.

Rak

Z diplomacijo in kompromisi boste s partnerjem rešili vse dvome. Imate velike možnosti za partnerstva in poslovna združenja, pa tudi za poroko ali skupno življenje s partnerjem.

Lev

Ljubezen in naklonjenost skozi delo sta mogoči, a odličen čas je tudi za menjavo službe in reorganizacijo samega dela.

Devica

Posvetite se svojim hobijem, stvarem, ki vas navdihujejo. Lahko se tudi zaljubite, a le če boste dovolili, da nekdo nov vstopi v vaše življenje. Sprostite se in se prepustite.

Tehtnica

Čaka vas reševanje družinskih skrbi, pa tudi več bližine z družino. Obstaja tudi možnost razvoja zasebnega podjetja.

Škorpijon

Posvetite se izobraževanju, pridobivanju novih veščin. To je odlično obdobje za vpis na tečaje, tudi tujega jezika. Sledilo bo druženje s prijatelji in presenečenja z njihove strani.

Strelec

Obrnili se boste na finance, naložbe, varnost družine. To je odlično obdobje za oživitev financ, pa tudi za pametne naložbe, ki prinašajo dobiček v prihodnosti.

V ljubezni igrate varno in pričakujete več intimnosti s partnerjem.

Kozorog

To je obdobje, ko morate vzeti življenje v svoje roke.

Zdaj je vaših pet minut, da zasijete. Pričakujte srečne priložnosti in spremembe tako v službi kot ljubezni. Vse je odvisno od vas.

Vodnar

Obrnili se boste sami nase in na zanesljive ljudi. Potrebovali boste več spanja, počitka, regeneracije, da si boste napolnili baterije in bili pripravljeni na nove podvige.

Mogoč je vstop v skrivno razmerje, za katero bo treba videti, ali obstajajo temelji, da bo trajalo in se razkrilo.

Ribi

Čakajo vas novi načrti, vizije, cilji, pa tudi prijatelji.

Pričakujte okrepljene družabne stike, zanimiva in sproščena srečanja, pomoč prijateljev, pa tudi možnost, da odnos, ki se bo začel skozi druženje, spontano preraste v resno ljubezen.

Avtorica: Nevena Dimitrijević/Zadovoljna.rs