Will Smith zaradi klofute ob projekte, hrbet mu je obrnila tudi žena

Magazin 14. Apr 202220:13 > 15. Apr 2022 12:11 2 komentarja
Will Smith
PROFIMEDIA

Zaradi klofute, ki jo je igralec Will Smith prisolil komiku Chrisu Rocku na podelitvi nagrad oskar, je ostal brez številnih prihajajočih filmskih projektov, hrbet pa mu je obrnila tudi žena Jada Pinkett Smith, ki naj bi bila mnenja, da je Will s to potezo pretiraval.

V svetovnih medijih še vedno odmeva incident, ki se je zgodil na podelitvi filmskih nagrad oskar. Igralec Will Smith je namreč na odru udaril komika Chrisa Rocka, ker se je ta pošalil na račun Smithove žene Jade Pinkett Smith. Da v Hollywoodu ni prostora za takšna dejanja, te dni na bridek način spoznava Smith, saj je zaradi ‘klofute‘ ob številne projekte, ki bi obogatili njegov filmski repertoar. Čeprav se je Smith za svoje dejanje javno opravičil, to očitno ni dovolj. Za vas smo strnili nekaj posledic, ki jih je občutil igralec.

Deset let brez oskarjev

Ameriška akademija filmskih umetnosti in znanosti, ki podeljuje nagrade oskar, je Willu Smithu izrekla kazen deset let prepovedi udeležbe na podelitvi nagrad. “Upravni odbor je odločil, da gospod Smith deset let od 8. aprila ne bo smel osebno ali virtualno prisostvovati dogodkom akademije ali programom, vključno z oskarji,” sta sporočila predsednik in glavna izvršna direktorica akademije David Rubin in Dawn Hudson. 

Odpoved snemanja biografskega filma

Platforma za pretočne vsebine Netflix in ponudnik Apple+ naj bi umaknila svoji ponudbi za snemanje biografskega filma o ameriškem igralcu, je poročal britanski tabloid the Sun. Za to potezo naj bi se odločila, ker je po njuni oceni sodelovanje s Smithom postalo preveč tvegano.

Will Smith
PROFIMEDIA

Izgubil več projektov

Poleg tega, da je Netflix umaknil ponudbo za snemanje biografskega filma, je prav tako odpovedal snemanje filma ”Foot and Loose”, v katerem bi glavno vlogo odigral prav Smith, je poročal Hollywood Reporter. Film naj bi pripovedoval zgodbo o kriminalnem šefu, ki po napadu izgubi spomin. Z namigi naj bi nato odkril, da je imel dvojno identiteto, in sicer kot kriminalec in dvojni agent obveščevalne agencije ZDA (Cia).

Za zdaj naj bi bilo negotovo tudi snemanje drugega dela uspešnice ”I am Legend”, ki je prvič izšla leta 2007. Napoved o snemanju filma je prišla v javnost nekaj tednov pred podelitvijo nagrad, v drugem delu pa naj bi poleg Willa nastopil tudi igralec Michael B. Jordan. Čeprav uradne izjave o usodi filma ustvarjalci še niso podali, je povsem mogoče, da tudi ta projekt ne bo ugledal luči sveta. Oboževalce prav tako skrbi, da ne bo posnet četrti del akcijske komedije ”Bad Boys 4”, ki naj bi nastajala pod okriljem Sonyja. Film je bil že v razvoju, Smith naj bi prav tako pred oskarji prejel prve osnutke scenarija, a je po poročanju Hollywood Reporterja, ki se sklicuje na lastne vire, nadaljnji razvoj filma začasno ustavljen.

Knjiga, ki opisuje ženino afero

Igralec posledice klofute čuti ne samo v svoji karieri, pač pa tudi zasebno. Ponovno je na plan prišla afera njegove žene Pinkett Smith, ki jo je imela z glasbenikom Augustom Alsino, sicer prijateljem njunega sina Jadena. Alsina je pred dvema letoma v enem od intervjujev priznal, da je Jado spoznal prek Jadena in da sta imela razmerje. Prav tako je javno povedal, da je bil Will z njuno afero seznanjen, saj naj bi mu to povedal kar Alsina osebno. “Pravzaprav sem imel z Willom pogovor o njunem zakonu, ki naj bi se spremenil v ‘življenjsko partnerstvo’,” je pojasnil.

Will Smith
PROFIMEDIA

Ker je vest o domnevni aferi takrat močno odmevala v medijih, se je Willova soproga na Alsinove navedbe odzvala v lastni oddaji Red Table Talk, v kateri je takrat sodeloval tudi njen mož. Jada je razmerje priznala in dejala, da je bil razhod z Alsino zelo boleč. Po javnem razkritju afere sta se zakonca soočila s številnimi šalami na družbenih omrežjih.

Medtem ko se prah okoli klofute še ni polegel, se je glasbenik ta mesec odločil izdati pesem ”Shake the World”, v kateri poje o aferi. V objavi na Instagramu je naslovil tudi govorice, da bo o aferi napisal knjigo. “Zakaj bi napisal knjigo o svojem spolnem življenju?” se je spraševal, na Twitterju pa je na vprašanje, ali res piše knjigo, odgovoril nikalno.

Jada: Will je pretiraval

In ravno soproga Jada naj bi v vsej tej zmešnjavi Willu dodala sol na rane. Po poročanju ameriških medijev, ki se sklicujejo na vire blizu Jade, naj bi ta namreč menila, da je Will s klofuto pretiraval. Pinkett Smith naj ne bi bila jezna na  soproga, vendar naj bi ji bilo ljubše, če se incident ne bi zgodil, saj ni potrebovala nikogar, ki bi jo branil pred izrečeno šalo. “Will je bil tisti, ki je pretiraval. To vesta oba. Jada ni tiste vrste ženska, ki bi potrebovala zaščito. Je močna, trmasta ženska in sama lahko bije svoje bitke,” je dejal vir za US Weekly.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.