Znanih več podrobnosti o težko pričakovanem filmu o Elvisu Presleyju

Magazin 26. Feb 202210:15 0 komentarjev
Elvis Presley
Profimedia

Znanih je vse več podrobnosti o prihajajočem filmu o Elvisu Presleyju, pri katerem režisersko taktirko vihti sloviti Baz Luhrmann, v čevlje glasbene legende pa je stopil nadarjeni Austin Butler. Poglejte si ta napovednik, ki vas ne bo pustil ravnodušnih.

Potem ko so nas dolgo dražili le s kratkimi posnetki, s katerih je bilo razvidno, da si lahko obetamo novo filmsko uspešnico, je luč sveta končno ugledal uradni napovednik za prihajajoči film o Elvisu.

Film, ki sledi Elvisovi poti do uspeha, pod budnim očesom njegovega menedžerja, vključuje najbolj ikonične trenutke iz življenja zvezdnika rokenrola. Vse od njegovega debija, poroke s Priscillo Presley in množice deklet, ki izgubljajo zavest pod odrom, film pa objame tudi pogosto spregledane trenutke iz življenja megazvezdnika. Pa ne le to, obetamo si lahko tudi neverjetno zvezdniško zasedbo.

Austin Butler
Profimedia

V vlogi Elvisa bo namreč zaigral mladi Austin Butler, znan po številnih vidnih vlogah v serijah in filmih. Konkurenca za naslovno vlogo je bila po poročanju The Hollywood Reporterja močna, saj so se za glavno vlogo potegovali celo Harry Styles, Miles Teller, Aaron Johnson in Ansel Elgort. Na koncu je odločil Butlerjev neverjeten nastop, ki je prepričal režiserja. Glasbenikovega menedžerja bo zaigral Tom Hanks, poleg njega pa bodo v filmu nastopili še Dacre Montgomery, Maggie Gylenhaal, Rufus Sewell, Olivia DeJonge kot Priscilla Presley in številni drugi.

Obeta se torej nova filmska uspešnica, kar lahko sodimo že po napovedniku, ki je končno ugledal luč sveta. Ta prikaže že čas, ko Elvis ni bil le modrooki seks simbol, temveč svetlolasi fantič, ki ga je očaral gospel v bližnji cerkvi.

Novi film o Elvisu naj bi na kinematografska platna prišel poleti, predvideno 24. junija. Gre za težko pričakovano upodobitev glasbene ikone in prvi Luhrmannov film po Velikem Gatsbyju iz 2013.