Zvezdnik serije Ozark je kot otrok s kolesom skoraj zbil Michaela Jacksona

Magazin 06. Okt 202215:15
Jason bateman
Profimedia

Današnja velika zvezdnika Jason Bateman (Ozark) in Rick Schroder (The Champ) sta še dva v nizu igralcev, ki sta zaslovela že kot otroka, in to v priljubljeni seriji Silver Spoons. Nekega dne, sredi 80. let prejšnjega stoletja, je snemanje obiskal tudi sam kralj popa Michael Jackson. Bateman je pred dnevi v intervjuju z Jimmyjem Kimmlom povedal, da je le malo manjkalo, pa bi s Schroderjem s kolesi Jacksona zbila na tla.

Zvezdnik nagrajene Netflixove serije Ozark je pojasnil, da se je incident zgodil, ko sta imela s Schroderjem odmor med snemanjem in sta se tako kot vsi otroci prosto vozila po prizorišču oddaje. “To je bilo v času, ko smo pri Universalu snemali sitcom Silver Spoons in na prizorišču smo vsi imeli svoja kolesa, ker se otroci pač morajo igrati,” je Bateman, ki ima tudi svoj uspešen podkast Smartless, povedal v petkovi epizodi Jimmyja Kimmela v živo. “Michael je bil tam, da bi pozdravil Schroderja.”

Bateman je nato prekinil zgodbo ter množici namenil zaskrbljujoč pogled – namignil je na obtožbe o spolnih zlorabah otrok proti Jacksonu, ki so se pojavile veliko pozneje – zaradi česar se je občinstvo odzvalo kar malo v strahu ter z nekaj smeha. Bateman je povedal: “Bil je oboževalec šova in Rickov oboževalec!” Toda to, da je bil oboževalec oddaje, Jacksona ni moglo obvarovati, ko sta ga navihana Bateman in Schroder skoraj podrla na tla.  Vseeno jima je bilo za zvezdnika, želela sta se le poditi s kolesi.

Rick Schroder
Profimedia

Schroder je igral glavno vlogo Rickyja v družinski komediji NBC, ki se osredotoča na odnos med očetom in sinom. V prvih dveh sezonah je Bateman igral Rickyjevega najboljšega prijatelja Dereka Taylorja, zatem pa ga je zamenjal Alfonso Ribeiro. Richard Bartlett Schroder je kot otroški igralec debitiral v filmu The Champ, za katerega je postal najmlajši prejemnik zlatega globusa, nato pa je postal otroška zvezda v sitcomu Silver Spoons.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.