Na primorski avtocesti nesreča s smrtnim izidom

Črna kronika 24. Feb 202209:14 > 09:39 0 komentarjev
nesreča na primorski
Promet.si

Zjutraj se je na primorski avtocesti zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v trčenju je 64-letni sopotnik v osebnem vozilu zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče, avtocesta je zaprta, obvoz pa urejen po stari cesti.

Policisti so z zbiranjem prvih nujnih obvestil ugotovili, da je 34-letni voznik osebnega avtomobila Renault Twingo z veliko hitrostjo trčil v zadnji del tovornega vozila, od koder se je njegovo vozilo odbilo v še eno osebno vozilo, nato pa v odbojno ograjo avtoceste, kjer je obstalo, sporočajo s PU Koper.

Voznik osebnega avtomobila Renault Twingo se je v nesreči hudo telesno poškodoval in je bil z reševalnim vozilom odpeljan na nadaljnje zdravljenje v UKC Ljubljana, sopotnik v tem vozilu, 64-letni moški, državljan Slovenije, pa je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče. Ostali udeleženci prometne nesreče niso telesno poškodovani.

Zaradi ugotavljanja točnega vzroka prometne nesreče na kraju poteka ogled, ki se ga udeležujeta tudi dežurna preiskovalna sodnica in državna tožilka.

Avtocesta A1 je zaradi opravljanja ogleda in reševanja trenutno zaprta. Obvoz je urejen po stari cesti Postojna – Unec. Promet skozi Postojno urejajo policisti, promet poteka počasi, nastajajo tudi zastoji. Svetujejo previdno in strpno vožnjo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!