Nesreča na otoku Capri: avtobus zdrvel na plažo

Črna kronika 22. Jul. 202116:40 > 17:09
Delite:
Nesreča avtobusa
Foto: Vigili del Fuoco/Twitter

Na italijanskem otoku Capri se je zgodila prometna nesreča, v kateri se je smrtno ponesrečil voznik avtobusa, še štiri osebe so huje ranjene, med njimi tudi otrok. Po poročanju medijev, je avtobus prebil zaščitno ograjo in zdrvel okoli šest metrov globoko. Vzrok nesreče ni znan.

Na otoku Capri se je danes zgodila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen avtobus s potniki. Po navedbah tamkajšnjih gasilcev se je nesreča zgodila na cesti v bližini priljubljenega pristanišča Marina Grande. Avtobus je ob tem prebil zaščitno ograjo in zdrvel okoli šest metrov globoko na plažo, a ne na območje, kjer se sončijo ljudje.

Po navedbah gasilcev, je bilo v času nesreče v avtobusu 11 ljudi. Župan Caprija  Marino Lembo je za državno italijansko televizijo pojasnil, da je voznik umrl na kraju nesreče, štirje potniki pa so težje poškodovani, med njimi tudi otrok, ki so ga s helikopterjem odpeljali na zdravljenje v bolnišnico v Neaplju. Nekaj potnikov je bilo lažje poškodovanih. Vzrok za nesrečo ni znan.

Komentari

Vaš komentar