Novogoriški kriminalisti pri 33-letnem moškem zasegli kokain, heroin, konopljo

Črna kronika 13. Okt 202209:39 0 komentarjev
Policija
Fotografija je simbolična. (Foto: Žiga Živulović Jr./Bobo)

Novogoriški kriminalisti so med hišno preiskavo pri 33-letnem moškem zasegli po nekaj deset gramov kokaina, heroina, konoplje, hašiša in amfetaminov, pripravljenih za nadaljnjo prodajo. S kazensko ovadbo so ga izročili preiskovalnemu sodniku, ta pa je zanj odredil pripor.

Novogoriški kriminalisti in policisti so v ponedeljek zjutraj na podlagi odredbe novogoriškega okrožnega sodišča zaradi suma neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami na območju Nove Gorice opravili hišno in osebno preiskavo pri 33-letnem moškem. V nadaljevanju postopka so mu odvzeli prostost in ga pridržali, saj je osumljen preprodaje prepovedanih drog na Goriškem, so sporočili s Policijske uprave (PU) Nova Gorica.

Kriminalisti so med hišno preiskavo našli in zasegli veliko različnih snovi oziroma substanc v manjših količinah (nekaj deset gramov, pripravljenih za nadaljno prodajo), za katere je obstajal sum, da gre za raznovrstne prepovedane droge in jih poslali v nadaljnjo analizo. Po preliminarnem testiranju so ugotovili, da gre za kokain, heroin, posušene zelene rastline (konopljo), hašiš in amfetamin. Prav tako so med hišno preiskavo našli in zasegli motorno kolo znamke Zhejiang Kayo Motor CO., ki po sedanjih ugotovitvah policije najverjetneje izvira iz premoženjskega kaznivega dejanja, so še sporočili s PU Nova Gorica.

33-letnega osumljenca so novogoriški kriminalisti v torek popoldan s kazensko ovadbo zaradi suma neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog privedli in izročili preiskovalnemu sodniku v nadaljnji postopek, ta pa je po zaslišanju zanj odredil pripor v solkanskih zaporih.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!