Pri spustu po toboganu si je zlomil oba gležnja in koleno

Črna kronika 14. Jul 202213:42 > 14:10 2 komentarja
Moravske Toplice
Fotografija je simbolična. (Vir: Srdjan Živulović/BOBO)

Na kopališču v Moravskih Toplicah se je včeraj dopoldan pri spustu po toboganu hudo poškodoval moški. Zlomljena ima oba gležnja in koleno.

Na kopališču v Moravskih Toplicah se je včeraj zgodila nesreča, v kateri se je huje poškodoval moški. Popoldan so svojci o nesreči obvestili tudi murskosoboške policiste. Ti so ugotovili, da je moški okoli 10. ure ob prostem padu po toboganu drsel po površini vode in z nogami udaril v zaščitno ograjo.

Z reševalnim vozilom so ga nato odpeljali v bolnišnico, kjer so ugotovili, da je utrpel hude telesne poškodbe (zlom obeh gležnjev in kolena). Kot so danes sporočili s Policijske uprave Murska Sobota, obvestila o zadevi še zbirajo.

Ob tem so policisti opozorili, da se je treba na bazenih in urejenih naravnih kopališčih ravnati po določbah kopališkega reda in znakov, postavljenih na kopališču. Upoštevati je treba odredbe ter navodila reševalca iz vode in drugih oseb, ki so zadolžene za vzdrževanje reda na kopališču. Prav tako je treba upoštevati postavljene oznake z opozorili za kopalce, so dodali.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje