V središču Ljubljane zagorelo službeno vozilo policije

Črna kronika 23. Jul 202121:58 > 22:03 0 komentarjev
Policijski avto
Srdjan Živulović/BOBO

Malo po 19. uri je na Cigaletovi ulici v Ljubljani zagorelo parkirano službeno vozilo policije. Požar je takoj pričel gasiti občan, ki je požar videl. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari. Po sedaj zbranih podatkih dogodek ni povezan s shodom, ki je potekal na območju središča Ljubljane.

Kot so sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana, je malo po 19. uri prišlo do požara na Cigaletovi ulici na parkiranem službenem vozilu policije znamke Škoda octavia. “Požar je takoj pričel gasiti občan, ki je požar videl in policisti, ki so bili v bližini, tako da večja škoda na vozilu ni nastala,” pojasnjujejo na policiji.

Pristojni nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari, osumljenec pa zaenkrat še ni znan. “Po do sedaj znanih podatkih, dogodek ni povezan s shodom, ki je potekal na območju centra Ljubljane. O vseh ugotovitvah bo obveščen pristojno državno tožilstvo,” so še dodali na policiji.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!