Trije programi Planet TV znova del programske sheme T-2

Slovenija 08. Jan 202418:24 0 komentarjev
Planet TV
Foto: Žiga Živulovič /BOBO

Planet TV je po zapletu ponovno dostopen na omrežju T-2. Trije televizijski programi omenjene medijske hiše so bili od prejšnje srede izključeni iz programske sheme T-2, saj operater in Planet TV nista pravočasno sklenila nove pogodbe o sodelovanju.

Od prejšnje srede je bil, kot smo poročali, v omrežju T-2 onemogočen ogled treh televizijskih kanalov, ki jih izdaja Planet TV – to so Planet, Planet 2 in Planet Eva.

Kot so tedaj sporočili iz medijske hiše, jim je potekla pogodba o sodelovanju, za novo pa se v dogovorjenem roku niso dogovorili.

Pri operaterju T-2 so poudarili, da so verjeli v pravočasno sklenitev pogodbe, a je skušal Planet TV dvigniti cene in pogoje sodelovanja spremeniti do mere, ki je v družbi T-2 niso mogli sprejeti. Dodali so, da ambiciozne načrte medijske hiše sicer razumejo, a da bi morali ob upoštevanju želj Planet TV dvigniti tudi svoje cene mesečnih naročnin televizije, česar pa si ne želijo.

Danes pa so s T-2 naposled sporočili, da so pogajanja z medijsko hišo Planet TV uspešno zaključili in dosegli dogovor o nadaljnji distribuciji programov. Vsi trije omenjeni programi so znova del programske sheme. Ob morebitnih težavah priporočajo izklop in vklop televizijskega vmesnika.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!