Vreme: kaj lahko pričakujemo čez vikend

Slovenija 18. Sep 202101:00 0 komentarjev
vreme, oblaki, ljubljana, vreme
Žiga Živulović jr./BOBO

V soboto bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, občasno ponekod pretežno oblačno in večinoma brez padavin. Jutranje temperature bodo od 10 do 14, ob morju okoli 16 stopinj Celzija, najvišje dnevne pa od 19 do 22, na Primorskem do 24 stopinj Celzija.

Jutranje temperature bodo od 10 do 14, ob morju okoli 16 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

V soboto bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, občasno ponekod pretežno oblačno in večinoma brez padavin. Najvišje dnevne temperature bodo od 19 do 22, na Primorskem do 24 stopinj Celzija.

V nedeljo spet padavine

V nedeljo bo oblačno s padavinami, več dežja bo v zahodni in južni Sloveniji. Ob morju bodo tudi nevihte. V ponedeljek bo pretežno oblačno z manjšimi krajevnimi padavinami.

Nad srednjo Evropo je plitvo ciklonsko območje, vremenska fronta se pomika prek naših krajev. V višinah se nad nami še zadržuje razmeroma topel in vlažen zrak.

V sosednjih pokrajinah plohe

Popoldne bo nad sosednjimi pokrajinami Hrvaške in Madžarske še deževno. Drugod bodo padavine ponehale, od severozahoda se bo jasnilo. V soboto bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, v sosednjih pokrajinah Italije in ob severnem Jadranu bodo krajevne plohe.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!