Po 18 dneh našli pogrešano štiriletnico

Svet 02. Nov 202123:03 > 03. Nov 2021 08:07 0 komentarjev
Cleo Smith
Policija zahodne Avstralije

V odročnem delu Zahodne Avstralije so po 18 dneh našli pogrešano štiriletno Cleo Smith. Deklico so živo in v dobrem stanju našli v zaklenjeni hiši, je sporočila avstralska policija.

Cleo Smit je 16. oktobra izginila iz družinskega šotora v kampu blizu mesta Carnarvon. Starši so jo nazadnje videli ob pol dveh zjutraj, ko je prosila za kozarec vode. Ko so se ob šestih zjutraj zbudili, deklice ni bilo več v šotoru, izginila je tudi spalna vreča. Starša sta deklico najprej iskala sama, ker pa je nista našla v bližini, sta poklicala policijo.

Oblasti so takoj sprožile množično iskalno akcijo, za kakršnokoli informacijo, ki bi bila povezana z izginotjem, pa so ponujali milijon avstralskih dolarjev oziroma 640 tisoč evrov denarne nagrade. Reševane ekipe so pri iskanju na težko dostopnem terenu uporabljale tudi brezpilotne letalnike ter štirikolesnike.

Po 18 dneh je policija zdaj deklico našla v zaklenjeni hiši v mestu Carnarvon. Eden od policistov je deklico dvignil v naročje in jo vprašal, kako ji je ime. “Moje ime je Cleo,” je odgovorila, je povedal Col Blanch, namestnik komisarja Zahodne Avstralije. Kot so še povedali policisti, so ob tem pridržali tudi moškega, ki ga trenutno zaslišujejo detektivi, poroča BBC.

 

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!