Idilični apartmaji pri Zadru vam izpolnijo sanje o lastni nepremičnini ob morju

Oglas 21. Apr. 202217:55 > 25. Apr. 2022 13:24
Delite:
apartmajsko naselje Sunnyside
Foto: Stoja Trade

V mirnem kraju Petrčane, nedaleč od Zadra, se skriva urejena obmorska idila, ugnezdena med dišeče borovce, letoviško atmosfero in azurni Jadran. Tu so zdaj na voljo moderni in udobni apartmaji, ki vam s hitrim nakupom lahko že za prihajajoče prvomajske praznike končno uresničijo sanje o lastni nepremičnini ob morju.

V zadnjih letih je zanimanje za nepremičnine v bližini morja naraslo v neslutene višave. Sodobne cestne povezave, ki so nekoč dolge razdalje spremenile v prijetne izlete, odprte meje in enotni valutni sistem so ljudem ponudili širok nabor možnosti za nakup čisto svojih počitniških nepremičnin na sanjskih lokacijah.

V iskanju nepremičnin na prav takšnih sanjskih lokacijah, je pozornost slovenskih kupcev pritegnilo tudi novo apartmajsko naselje Sunnyside, v srcu severne Dalmacije, le lučaj od Zadra, kjer si lahko ljubitelji sonca in morja s hitrim nakupom že za prihajajoče prvomajske praznike omislijo čisto svojo nepremičnino, idealno za sezonsko počitnikovanje, trajnejše bivanje ali oddajanje turistom.

apartmajsko naselje Sunnyside

Zanimanje slovenskih kupcev za nepremičnine na Hrvaškem se vztrajno veča tudi zato, ker bo verjetno že do konca letošnjega leta Hrvaška sprejeta v schengensko območje, kar bo dodatno skrajšalo potovalni čas iz Slovenije na Hrvaško, obenem pa privabilo še več tujcev. Od januarja 2023 bo na Hrvaškem tudi uvedena skupna evropska valuta, od 5. septembra pa bodo na Hrvaške cene že označene tako v kunah, kot v evrih. Hrvaška je s tem že postala nadvse zanimiva tako za iskalce nepremičnin, kot tudi turiste z vseh koncev Evrope.

Naselje, vpeto v idiličnost mesteca Petrčane

Petrčane je majhno, mirno mestece s pristaniščem v severni Dalmaciji. Šteje manj kot 700 prebivalcev, upravno pa spada pod Zadrsko županijo. Leži v istoimenskem zalivu, ki ga uokvirjata dva polotoka – Punta Radman in Punta Skala. Petrčane je bilo nekdaj dom predvsem ribičem in kmetovalcem, danes pa mestece živi predvsem od turizma. Nekaj več kot 10 kilometrov stran bolj urbani utrip, vključno s številnimi zgodovinskimi znamenitostmi, nudita mesti Zadar in Nin.

apartmajsko naselje Sunnyside

Ob urejeni obali mesta Petrčane se je v prijetno atmosfero zelo organsko umestilo apartmajsko naselje Sunnyside. Obsega 41 apartmajskih hiš in skupno 147 apartmajev različnih velikosti in razporeditev. Naselje je zaprtega tipa, varovano z video nadzorom in pod budnim očesom varnostnikov. Ker pa je mogoče v obmorski atmosferi uživati kadarkoli v letu, naselje Sunnyside ni vezano na sezone – vse storitve znotraj naselja, ki tvorijo mikavno nadstandardno ponudbo, obratujejo vse leto. To vključuje tako dostop do lastne plaže na kateri sta bazen in bar, kot tudi možnost uporabe fitnesa in savne. In ker si prepuščanja dalmatinskim lepotam ni mogoče predstavljati brez kulinaričnih razvajanj, pa je v bližini še odlična restavracija, ki lastnikom in uporabnikom naselja omogoča rezervacijo pol-penzion paketa.

apartmajsko naselje Sunnyside

apartmajsko naselje Sunnyside

Premišljen dizajn, popolna oprema

Lepota apartmajev naselja Sunnyside je predvsem v tem, da ponujajo udobno bivanje ne glede ne letni čas. Čeprav se seveda zdijo najbolj privlačni za poletni oddih ob morju, pa vsi vključujejo ogrevalni sistem, ki zagotavlja spokojne užitke tudi izven tople sezone. Vsak apartma je popolnoma opremljen, pripada pa mu še označeno parkirno mesto.

apartmajsko naselje Sunnyside

Že ob vstopu v enega teh nadstandardnih apartmajev postane jasno, da so bili oblikovani in opremljeni za popolno kakovost bivanja v sožitju z obmorsko okolico. Odprta zasnova in velika okna z izhodom na teraso nudijo pristen stik s prelepo naravo, obenem pa ustvarjajo pridih luksuznega oddiha. Vsak apartma ima tudi popolnoma opremljeno kuhinjo, jedilnico, ki se razvije v dnevno sobo, eno ali dve spalnici ter kopalnico, v kateri je prha ali kad. In ker so apartmaji že pripravljeni za vsestransko uporabo, bodisi za bivanje lastnikov ali oddajo v najem, so opremljeni tudi s satelitsko TV povezavo, brezplačnim wi-fi omrežjem in sefom za varno shranjevanje dragocenosti.

Apartma kot dodaten zaslužek

In ko smo že ravno omenili oddajanje apartmaja v najem – za kupce, ki v nakupu takšne premičnine vidijo investicijsko priložnost, podjetje Sunnyside ponuja možnost, da za kupca vodi vso logistiko oddajanja apartmaja, od rezervacij do čiščenja. Marsikdo se namreč boji, da bi oddajanje apartmaja nekje na hrvaški obali pomenilo veliko vožnje in dodatnih stroškov, s tem poslovnim modelom, ki deluje po principu 50:50, pa vodenje popolnoma prepustite profesionalnemu podjetju in le uživate v dodatnem zaslužku.

Izbor mesta Petrčane v bližini Zadra je bilo premišljeno in v skladu z razvojno strategijo celotnega področja. Lokacija je že dlje časa izjemno atraktivna tako za slovenske goste, kot tudi za tuje turiste, okoliška infrastruktura pa le dopolni že tako privlačno ponudbo. Letališče Zadar je od naselja Sunnyside oddaljeno le 30 minut vožnje, kar pomeni enostaven dostop za turiste iz vsega sveta, bližina mesta Zadar pa pomeni, da je naselje obenem prvovrstna izhodiščna točka za izlete na bližnje Kornatske otoke.

Izberite svoj Sunnyside apartma

Tip A – 1 soba, 45 m2

Tip B – 2 sobi, 45 m2

Tip C – 2 sobi, 55 m2

Tip D – 2 sobi, 65 m2

Tip E – 2 sobi, 70 m2

Cene: od 135.149 do 279.271 evrov

Apartmaji so pritegnili ogromno pozornosti slovenskih kupcev, ki iščejo nepremičnine ob morju, zato se število apartmajev, ki so še na prodaj, hitro krči.

Za razpoložljivost se obrnite na ekskluzivnega prodajalca Stoja Trade d.o.o.

Kontakt: Zoran Đukić, telefon: +386 41 652 141; e-pošta: [email protected]

Zoran Đukić

Več informacij na: www.sunnysidezadar.si

Komentari

Vaš komentar