Ko gredo inovacije in trajnost z roko v roki, dobite napravo, ki skrbi za planet

Oglas 29. Mar 202315:26
telefon, Samsung Galaxy S23
promocijska fotografija

Ker se ljudje vse bolj zavedamo vpliva, ki ga imajo naša vsakodnevna dejanja na planet, je trajnost postala ena prednostnih nalog vseh nas. Iščemo načine, kako zmanjšati svoj okoljski odtis na vseh področjih življenja, vključno s tehnologijo, ki jo uporabljamo. Zato nova telefona, Galaxy S23+ in Galaxy S23 navdušujeta uporabnike po vsem svetu.

Galaxy S23 serija združuje vrhunske inovacije in zavezanost trajnostnemu razvoju. Je odličen primer, kako lahko tehnologija hkrati ponudi trajnost, inovacije in izjemno zmogljivost. Telefona vsebujeta skupno kar 12 komponent, ki so izdelane iz recikliranih materialov, kar ju uvršča med najbolj trajnostne pametne telefone Samsung do sedaj. Materiali so narejeni iz recikliranega aluminija in stekla, plastike, ki jo najdemo v zavrženih ribiških mrežah in sodih za vodo, ter plastenk iz polietilen tereftalata (PET), medtem ko se za embalažo izdelkov uporablja 100-odstotno recikliran papir. Poleg tega je serija Galaxy S23 tudi dobitnik certifikata UL ECOLOGO®, kar dodatno potrjuje, da te naprave prispevajo k ohranjanju in ustvarjanju bolj zdravega planeta.

telefon, Samsung Galaxy S23
promocijska fotografija

Kamere in funkcije za čudovite posnetke

Kamere novih dveh telefonov uporabljajo inovativno tehnologijo, kot so stabilizacija slike in več objektivov, ki omogočajo ustvarjanje epskih slik. Telefona Galaxy S23 in Galaxy S23+ prinašata izboljšane kamere, s katerimi bodo posnetki še lepši. Ujeli boste več podrobnosti s širokokotno kamero s 50 MP, zaradi tehnologije Detail Enhancer, ki uporablja umetno inteligenco za izboljšanje globine in ločljivosti za fotografije osupljive visoke kakovosti.

Poleg tega je tu še izboljšana funkcija Nightography, ki s pomočjo umetne inteligence obdeluje drobne podrobnosti in barve za ustvarjanje visoko kakovostnih fotografij v temi. Res boste lahko posneli osupljive fotografije nočnih podob mesta, ki so bile včasih pravi izziv za ostrenje.

Ena najbolj priljubljenih oblik fotografije so seveda tudi selfiji, zato je tu super HDR selfie kamera, ki s samodejnim ostrenjem ustvari res epske portrete ali skupinske selfije. Za zahtevnejše fotografe, ki želijo fotografije dodelati po tem, ko so jih posneli, aplikacija Expert Raw prinaša profesionalne možnosti snemanja v formatu RAW in JPEG.

telefon, Samsung Galaxy S23
promocijska fotografija

Brez varnosti seveda ne gre

Tako kot nam je pomembno, da je naš telefon narejen trajnostno, nam je pomembno, da je zanesljiv in da so podatki na njem varni. Osebnih podatkov, ki jih hranimo na našem telefonu je veliko, in ne malo teh, je za nas izjemno pomembnih. Od bančnih kartic, zdravstvenih podatkov, pa uporabniška imena in gesla za dostop do aplikacij. Pri Galaxy S23 in Galaxy S23 + ni polovičarstva glede zanesljivosti in varnosti, saj oba telefona poganja najnovejša Snapdragon® 8 Gen 2 mobilna platforma, ki uporabniško izkušnjo dviga na povsem novo raven in varnostni sistem Samsung Knox za visoko stopnjo zaščite.

Zmogljivost pa podpira tudi baterija, ki je pri Galaxy S23 3900 mAh in pri S23+ 4700 mAh. Tako ste lahko brez skrbi, da baterija ne bi zdržala vseh nalog, ki jih boste telefonu zadali, tudi v najintenzivnejši celodnevni uporabi.

Skratka, Galaxy S23 serija je odličen primer, kako lahko inovacije in trajnost sodelujejo pri ustvarjanju naprave, ki ne skrbi le za svoje uporabnike, temveč tudi za planet. Če torej iščete pametni telefon, ki je hkrati zmogljiv in okolju prijazen, ne iščite več, Galaxy S23 in Galaxy S23+ – saj s tem resnično imate vse.

telefon, Samsung Galaxy S23
promocijska fotografija

S posebno ponudbo glejte najljubše vsebine brez oglasov

Ob nakupu telefona Galaxy S23 serije vam Samsung podarja do 4 mesece brezplačne storitve YouTube Premium na vaši Samsung Galaxy napravi. Tako boste v svojih najljubših vsebinah lahko uživali brez motečih oglasov in brez omrežne povezave Wi-Fi. Več podrobnosti o ponudbi, ki traja od 1. 2. 2023. do 2. 4. 2024, najdete na spletni strani Samsung.