Ksenija Benedetti: V svetovno zaroto proti človeštvu ne morem verjeti

Koronavirus 20. Avg. 202106:003 komentarji
Delite:
Ksenija Benedetti
Foto: Miran Juršič

Pandemija je, tako ali drugače, spremenila življenje vsakega od nas. Kako bodo videti naslednji tedni, meseci in leta, naše zdravje, zdravje naših bližnjih, zdravje skupnosti ... je zdaj odvisno tudi od vsakega med nami. Imamo cepivo, ki je rešitev. Na N1 objavljamo serijo zapisov uglednih in znanih osebnosti, ki so se že cepile. Danes o tem, zakaj se je cepila, piše strokovnjakinja za protokol, dolgoletna šefinja državnega protokola, predavateljica Ksenija Benedetti.

“V zemljevidu mnogih slovenskih razpok in delitev sem pri eni izmed njih umeščena med cepljene. Nekateri so me svarili, naj tega ne naredim, razlogov so našteli za debelo Murakamijevo ali Tolstojevo knjigo. Poslušala sem jih, a nikjer nisem našla dovolj prepričljive zanke ali prepreke, da se ne bi cepila.

Mnogo več je bilo utemeljenih razlogov, da se. Med zame najbolj prepričljivimi je ta, da lahko s cepljenjem virus premagamo, kot skupnost, z bistveno manj smrtnimi žrtvami kot v primeru prekuževanja. Zato sem stranske učinke in druge dvome o cepivih pospravila v oklepaje svojih predalov.

Na internetu lahko danes sicer najdemo vse, od “popolnoma zanesljive” formule za “popolno ozdravitev” raka do pričevalcev kvadratne Zemlje ali človeka, po “zanesljivih dokazih”, starega 280 let. In vsi so goreče prepričani o svojem prav. Verodostojnost objav je pogosto objeta z mnogimi vprašaji.

ZAKAJ SO SE CEPILI?

Razumem nekatere zadržke glede cepljenja, res jih. A jaz kljub temu verjamem zdravnikom in zdravnicam; niso menda vsi, no, 99,999 % njih, podkupljeni in vpeti v zaroto. Verjamem tudi znanstvenikom in znanstvenicam; niso menda tudi oni, vsi, no, 99,999 % njih, podkupljeni in vpeti v zaroto.

Vem, da obstajajo resna in človeštvu nevarna “tajna društva PGC”, ampak v svetovno zaroto proti človeštvu s kot češ namišljeno krizo za izpeljavo popolnega nadzora ljudi, oprostite, ne morem verjeti. Bolj me skrbijo vedno hujši neusmiljeni sužnjelastniški odnosi med bogatimi in revnimi, to so te grozljive odvisnosti in to je mnogo bolj zaskrbljujoče. Da o podnebnih spremembah niti ne govorim.”

Komentari

Vaš komentar