5 enostavnih pričesk Meghan Markle, ki si jih boste želele posnemati

Magazin 04. Sep. 202122:30
Delite:
Meghan Markle
Foto: Profimedia

Vojvodinja Meghan Markle je s svojim prihodom na britanski kraljevi dvor naredila pravo modno revolucijo, mnogi pa so bili nad njenim stilom izjemno navdušeni, saj je bil svež, poseben in zelo všečen.

Meghan Markle je s svojim modnim stilom že kmalu po prihodu na britanski kraljevi dvor opozorila nase in se hitro prikupila modnim kritikom.

S svojimi modnimi kombinaciji je bila vedno nekaj posebnega, že na daleč pa je bilo jasno, da z Meghan na dvoru niso dobili druge Kate Middleton, temveč novo princeso Diano, saj je bila enako drzna in je ves čas hodila malo po robu.

Tudi njene pričeske so kaj hitro dobile številne oboževalke po vsem svetu. Predstavnicam nežnejšega spola je bilo všeč predvsem to, da so enostavne, da jih z lahkoto posnemajo in da so vseeno videti tako zelo elegantne in ženstvene.

  1. Meghan je med svoje pričeske velikokrat uvrščala figo, ki si jo je rada spela visoko na glavi ali pa čisto pri temenu in s tem na hitro uredila svoje neukrotljive lase in pokazala elegantno podobo.

  1. Oboževala je tudi spuščene lase, ki so ji prosti padali čez ramena, čeprav se je zavedala, da takšna pričeska velikokrat ni najbolj primerna, saj ji je veter rad ponagajal in ji lase mršil takrat, ko je bilo to najmanj potrebno in primerno.

  1. Med pričeskami, ki so bile pri vojvodinji zelo priljubljene, je bila tudi tista, ko ji je nekaj pramenov las krasilo obraz, ostale pa je trdno spela v figo. S tem je bila njena podoba malo manj stroga, a še vedno urejena in elegantna.

  1. Vojvodinja je v času opravljanja kraljevih obveznosti rada nosila tudi preprost čop, ki je bil predvsem hitro narejen in ji obenem ni povzročal nevšečnosti, če je morala med uradnimi dogodki dolgo stati na vetrovnem vremenu ali pa se morda udeležiti kakšnih športnih aktivnosti.

  1. Občasno smo jo imeli priložnost videti tudi s kodrastimi lasmi, a ni šlo za klasičen kodrast las. Vojvodinja je imela lase skodrane le v spodnjem delu, s tem je poudarila volumen svojih las, obenem pa so bili videti zelo naravno in urejeno. S takšno pričesko smo jo videvali le redko, saj je bilo z njo več dela, zato jo je vojvodinja nosila le ob posebnih priložnostih.

Komentari

Vaš komentar